Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζανέτι: «Δεν θα πάω στην Τσέλσι»

Ζανέτι: «Δεν θα πάω στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2014 21:08
Τις φήμες που ήθελαν τον Χαβιέ Ζανέτι να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ιντέρ προκειμένου να αναλάβει ρόλο παίκτη-βοηθού προπονητή στην Τσέλσι διέψευσε κατηγορηματικά ο Αργεντινός άσος.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν σενάρια που ήθελαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να συζητάει με τον Χαβιέ Ζανέτι προκειμένου ο 40χρονος άσος να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι το καλοκαίρι και παράλληλα να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ως βοηθός προπονητή στους «μπλε».

Ωστόσο ο εμβληματικός αρχηγός της Ίντερ διέψευσε τα όσα γράφονται, τονίζοντας η μόνη του επιθυμία είναι να παραμείνει στους «νερατζούρι»:

«Μιλάω συχνά με τον Μουρίνιο, όμως ποτέ δεν συζητήσαμε γι’ αυτό που γράφεται στον Τύπο. Πιστεύω πως οι οπαδοί της Ίντερ ξέρουν πως νιώθω για τη φανέλα της ομάδας και η επιθυμία μου είναι να παραμείνω εδώ» τόνισε ο Ζανέτι.

Μάλιστα ο ίδιος ρωτήθηκε για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν με τον ίδιο να απαντάει τα εξής:

«Σέβομαι τις επιλογές του προπονητή μου όπως και την δουλειά των συμπαικτών μου. Περιμένω τη στιγμή μου, νιώθω καλά και μου αρέσει που είμαι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζανέτι ο οποίος υπενθυμίζεται πως στα τέλη της περασμένης σεζόν υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.