Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Είχε το μυαλό της στη… Ρεάλ η Σάλκε

Μπουντεσλίγκα: Είχε το μυαλό της στη… Ρεάλ η Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 00:23
Το μυαλό της στη Ρεάλ φαίνεται πως είχε η Σάλκε η οποία έμεινε στο 0-0 με την Μάιντζ στην «Φέλτινς Αρίνα» και έχασε την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα.

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Ρεάλ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλκε έμεινε στο 0-0 στην έδρα της απέναντι στη Μάιντζ η οποία έσπασε έτσι το σερί των 4 συνεχόμενων νικών των «βασιλικών μπλε».

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Φαρφάν στο πρώτο ημίχρονο αλλά και με τον Μέγιερ στην επανάληψη, με την Μάιντς να κρατάει το μηδέν και να φεύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από το Γκελζενκίρχεν.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ντράξλερ μετά από περίπου 2,5 μήνες απουσίας, ενώ αντίθετα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Σάλκε έφτασε τους 41 και έμεινε στην 4η θέση με -1 από την 3η Ντόρτμουντ και -2 από την 2η Λεβερκούζεν, οι οποίες έχουν παιχνίδια λιγότερα, ενώ η Μάιντς ισοβαθμεί προσωρινά στην 6η θέση με την Γκλάντμπαχ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.