Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Βίοι αντίθετοι για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Βίοι αντίθετοι για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2014 21:31
Με τους νεοαποκτηθέντες Νάτχο και Χούσεν να ανοίγουν λογαριασμό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» διέλυσε με 5-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη!

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες στην Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διέλυσε με 5-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα δείχνοντας πως η ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά ήταν μια κακή παρένθεση.

Οι παίκτες του Χούμπ Στέφενς ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αθανασιάδη να ανοίγει το σκορ στο 5ο λεπτό και παρά την πίεση του ΟΦΗ για την ισοφάριση στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι «αφυπνίστηκαν» και σημείωσαν τέσσερα γκολ, πετυχαίνοντας μια εντυπωσιακή νίκη.

Στο 61’ ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπαρέιρο και έκανε το 2-0, ενώ Νάτχο (70’) και Χούσεν (80’), σημείωσαν τα παρθενικά τους γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Μαντούρο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-0, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να φτάνει τους 51 βαθμούς και να παραμένει στο -14 από τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κάτσε, Μαντούρο, Νίνης (64’ Λούκας), Βούκιτς (70’ Νάτχο), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (76’ Χούσεν)

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Μπαρέιρο, Τριποτσέρης, Βερόν (64’ Ροβίθης), Μακρής, Κουτσιανικούλης, Μπούρμπος (76’ Σίσιτς), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης

Ήττα και 5η θέση για Παναθηναϊκό


Σούπερ Λιγκ: Βίοι αντίθετοι για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε νέα βαθμολογική απώλεια, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολης, πληρώνοντας το τραγικό λάθος του Ζέκα που επέτρεψε στον Καράσκο να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Τέλος στο αήττητο σερί των έξι αγώνων του Παναθηναϊκού (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) έβαλε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα του και προσπέρασε τον αντίπαλο του στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πίεζαν με ασφυχτικό πρέσινγκ τους γηπεδούχους και είχαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως με τους Κλωναριδη, Κουτρουμπή και Ατζαγκούν.

Ωστόσο στο 54’ μετά από τραγικό λάθος του Ζέκα, ο Καράσκο έγινε αποδέκτης της μπάλας και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-0, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το σοκ και να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει δεύτερη βαθμολογική απώλεια μετά την ισοπαλία στην έδρα του ΟΦΗ (1-1).

Έτσι, ο Αστέρας έφτασε τους 42 βαθμούς και έριξε στην 5η θέση τον Παναθηναϊκό ο οποίος έμεινε στους 40 λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεοφώρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Μπαράλες (88’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (78’ Τσαμπούρης), Καράσκο (67’ Ζησόπουλος).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (75’ Καρέλης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.