Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από την Καλλιθέα ο Βαζέχα

Παρελθόν από την Καλλιθέα ο Βαζέχα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2014 15:51
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας αποτελεί ο Κριστόφ Βαζέχα καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν ομόφωνα να χωρίσουν οι δρόμοι τους μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στη Football League.

Μετά από εφτά μήνες, ο Κριστόφ Βαζέχα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας, πληρώνοντας το «μάρμαρο» για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στη Football League που την απομάκρυναν από τις θέσεις που οδηγούν στα πλει-οφ.

Η απόφαση πάρθηκε σε φιλικό κλίμα, με τον Βαζέχα να ευχαριστεί τη διοίκηση της Καλλιθέας για την ευκαιρία που του έδωσε να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους πρώην παίκτες του.

Η ανακοίνωση:

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, ομόφωνα αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κριστόφ Βαζέχα.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και η μικρή συγκομιδή βαθμών, που απομάκρυναν την Καλλιθέα από τις θέσεις των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα play-off, έκαναν επιτακτική την ανάγκη να επέλθουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι ο κ. Βαζέχα είναι ο μοναδικός υπαίτιος για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας, αλλά η Καλλιθέα έπρεπε να προχωρήσει σε μία αλλαγή, για να επέλθει μια μεταστροφή στην ψυχολογία της ομάδας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να εκφράσει την εκτίμηση της στον κ. Βαζέχα, καθώς και να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 7 μήνες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Ο κ. Βαζέχα βρέθηκε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του και δήλωσε:

«Ευχαριστώ την Διοίκηση της Καλλιθέας για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω ουσιαστικά την προπονητική μου καριέρα, για την άψογη συμπεριφορά και την συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της Καλλιθέας για την υποστήριξη που μου έδειξαν. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι η Καλλιθέα έχει το υλικό και τις προϋποθέσεις για να επιτύχει τους στόχους της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.