Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: 2x2 για ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη

Σούπερ Λιγκ: 2x2 για ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2014 17:11
Την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος με εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε με 3-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια, έχοντας και δύο δοκάρια! Νίκη και για Εργοτέλη, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τη Βέροια στο Παγκρήτιο.

Το 2x2 με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με πέρασε εντυπωσιακά με 3-0 από την έδρα της Ξάνθης και έφτασε τους 29 βαθμούς στο πρωτάθλημα, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην 8η θέση.

Οι Γιαννιώτες χάρη στα γκολ των Τζημόπουλου (7’), Κοροβέση (31’) και Ίλιτς (58’) πήραν με εμφατικό τρόπο πρώτη τους εκτός έδρας νίκη και έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα η ομάδα του Πετράκη είχε και δύο δοκάρια με τους Κοροβέση και Γιάκο, ενώ αντίθετα η Ξάνθη που απογοήτευσε και αποδοκιμάστηκε αρκετές φορές από τον κόσμο της, σημάδεψε με προσπάθεια του Μάνταλου το δοκάρι του Βελλίδη στο 56’ για να μειώσει σε 2-1.

Δεύτερη σερί νίκη για Εργοτέλη


Σούπερ Λιγκ: 2x2 για ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη
Μετά τη μεγάλη νίκη (1-0) στη Νέα Σμύρνη με 9 παίκτες, ο Εργοτέλης διπλασίασε τις νίκες του, καθώς επικράτησε με 2-0 της Βέροιας στο Παγκρήτιο.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Διαμαντάκος ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους στο 56’, ενώ στο 86’ ο Μπαντιμπανγκά «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Έτσι, ο Εργοτέλης έφτασε τους 27 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην 9η θέση, ενώ αντίθετα η Βέροια που είχε δοκάρι με τον Τραπ στο 76’ αλλά και καλή ευκαιρία με τον Μπεν στο 85’ για να ισοφαρίσει, έμεινε προτελευταία με 19 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.