Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2014 19:50
Με γκολ των Σάμαρη (11’) και Σέποβιτς (18’) ο Ολυμπιακός «καθάρισε» νωρίς τη νίκη (2-0) απέναντι στον Πανιώνιο, με την αναμέτρηση να επισκιάζεται από την ανακοίνωση της απόκτησης του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ντεμπούτο για Πέρες, Μαρκάνο.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη» και πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τα πάντα κρίθηκαν πριν καν τη συμπλήρωση 20 λεπτών, καθώς ο Σάμαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 11’ άνοιξε το σκορ, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του, ενώ ο Σέποβιτς στο 18’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάμπελ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Μίτσελ να ρίχνει στο 52’ τον Πέρες ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, ενώ λίγο αργότερα πέρασαν στον αγώνα και οι Ντομίνγκες Πελέ.

Μάλιστα στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος είχε ευκαιρίες για γκολ, με τον Ρομπέρτο να σταματάει στο 73’ με τα πόδια την προσπάθεια του Αραβίδη, ενώ στο 80’ το σουτ του Μητρόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ισπανού πορτιέρο.

Το τελικό 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τους φίλους των γηπεδούχων να πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Ρομπέρτο μέχρι το 2018, είδηση που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Σάμαρης (69' Πελέ), Εντινγκά, Ολαϊτάν (52' Πέρες), Κάμπελ, Σέποβιτς (59' Ντομίνγκες), Σαβιόλα.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Μπούζας (77' Σταυροθανασόπουλος), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Λάσνικ (46' Κολοβός), Ζαχαράκης, Πάνος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Γιάννου (63' Ντούνης).

Στα άλλα παιχνίδια, ο Ατρόμητος με γκολ των Ιγκλέσιας (43’) και Καραμάνου (67’) κέρδισε με 2-0 την Καλλονή, ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης με γκολ του Αμπρόουζ στο 89’ έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα του Λεβαδειακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.