Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΠΙΘΑΝΟ: Η Μπάγερν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα 3ης κατηγορίας! (video)

ΑΠΙΘΑΝΟ: Η Μπάγερν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα 3ης κατηγορίας! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2023 00:06
«Βόμβα» μεγατόνων στο Κύπελλο Γερμανίας καθώς η Ζααρμπρούκεν της 3ης κατηγορίας κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπάγερν Μονάχου χάρη σε γκολ στο 90+6’ και την άφησε εκτός διοργάνωσης!

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Κυπέλλου Γερμανίας πραγματοποίησε η Ζααρμπρούκεν. Η ομάδα της 3ης κατηγορίας κέρδισε με 2-1 την Μπάγερν στην έδρα της και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ, αφήνοντας τους Βαυαρούς εκτός συνέχειας!

Ποιος θα περίμενε τέτοια εξέλιξη όταν στο 16’ ο Μίλερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Κι όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Σοντάιμερ (45+1’) και στο δεύτερο μέρος παρά την ασφυχτική πίεση της Μπάγερν, κράτησαν το 1-1 και έριξαν στο καναβάτσο τους πρωταθλητές Γερμανίας στο 90+5’ με το γκολ του Γκάους.

Η Ζααμπρούκεν βρίσκται μόλις στην 15η θέση της 3ης κατηγορίας, δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αξιοσημείωτο της μεγάλης έκπληξης ότι ο άσος βρίσκονταν σε κάποιες στοιχηματικές πάνω από 40.00 απόδοση πριν την έναρξη του αγώνα!

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι Ζααρμπρούκεν δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της σε αγώνα Μπουντεσλίγκα απέναντι στην Μπάγερν (2-2-0). Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που η Μπάγερν έχει δώσει τόσα ματς στην μεγάλη κατηγορία χωρίς να έχει κερδίσει. Η νίκη στο Κύπελλο ήρθε να προστεθεί σε μια τρομερή παράδοση που έχει χτίσει η ομάδα του Σάαρλαντ κόντρα στους πρωταθλητές. Μάλιστα, η Ζααρμπρούκεν έχει ποκλείσει έξι ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών από τη σεζόν 2019-20, τις περισσότερες απ’ οποιοδήποτε σύλλογο.

Από την πλευρά της η Μπάγερν αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του Κυπέλλου τις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σεζόν.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.