Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Ίλιεφ στην Εθνική Βουλγαρίας

Εποχή Ίλιεφ στην Εθνική Βουλγαρίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2023 18:41
Ο Ίλιαν Ίλιεφ είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας, διαδεχόμενος τον Σέρβο Μλάντεν Κρστάιτς.

Η απογοητευτική παρουσία της Εθνικής Βουλγαρίας στα προκριματικά του Euro 2024 οδήγησε σε αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της ομάδας, με τον Ίλιαν Ίλιεφ να αντικαθιστά τον Μλάντεν Κρστάιτς.

Ο 55χρονος τεχνικός, ο οποίος είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ το 1998, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026 και θα κάνει ντεμπούτο στις 16 Νοεμβρίου, στο ματς με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο παλαίμαχος Βούλγαρος διεθνής επιθετικός χαφ, βρίσκεται από το 2018 στον πάγκο της βουλγαρικής Τσέρνο Μόρε και συμφώνησε να παραμείνει σ’ αυτήν ως το φινάλε της σεζόν. Πρόκειται για τον πατέρα του διεθνή ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ίλιαν Ίλεφ Τζούνιορ.

Κατά την παρουσίαση του, δήλωσε μεταξύ άλλων για τους Βούλγαρους διεθνείς: «Βγαίνουν ανήσυχοι για να παίξουν και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με φόβο. Πρέπει να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουν πιο σωστά τακτικά. Θα ποντάρουμε σε νεαρούς παίκτες, αλλά πρέπει να υπάρχουν και αυτοί με εμπειρία. Έχουμε καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Στην άμυνα είμαστε λίγο περιορισμένοι».

Υπενθυμίζεται πως η Βουλγαρία είναι τελευταία και δίχως νίκη στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024 μετρώντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.