Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρσέιγ: Νέα «καρφιά» Μαρθελίνο κατά των οργανωμένων οπαδών

Μαρσέιγ: Νέα «καρφιά» Μαρθελίνο κατά των οργανωμένων οπαδών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/11/2023 18:04
Ο Μαρθελίνο έφυγε με άσχημο τρόπο για τη Μαρσέιγ και δεν χάνει ευκαιρία όποτε του δίνεται η ευκαιρία, να τα βάζει με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Εξάλλου οι τελευταίοι ήταν εκείνοι που δημιούργησαν χάος όχι μόνο μία αλλά ήδη δύο φορές φέτος. Αρχικά ενώ οι «Φωκαείς» ήταν αήττητοι στη Λιγκ 1, επιτέθηκαν τόσο στον Ισπανό τεχνικό όσο και στον πρόεδρο Πάμπλο Λονγκόρια, καταφέρνοντας τελικά να απομακρύνουν μόνο τον Μαρθελίνο, καθώς ο πρόεδρος αν κι αρχικά φάνηκε έτοιμος αν αποχωρήσει, τελικά παρέμεινε στο πόστο του.

Ωστόσο δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό, καθώς πριν λίγες ημέρες έκαναν τον γύρο του κόσμου οι βανδαλισμοί τους, όταν επιτέθηκαν άνευ λόγου και αιτίας στο πούλμαν της Λυών με πέτρες και φωτοβολίδες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο προπονητής των «γκον» Φάμπιο Γκρόσο και το ντέρμπι να αναβληθεί.

Μάλιστα πλέον η Μαρσέιγ περιμένει να μάθει την τιμωρία της και είναι προφανές ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης με τη στάση τους, για όλα τα δεινά που βρίσκουν το κλαμπ.

Ο Μαρθελίνο πάντως δεν ήταν... διπλωμάτης στις δηλώσεις του και τόνισε:

«Θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο για όσα έζησα στη Μαρσέιγ. Υποτίθεται θα είχαμε διετή συνεργασία και είχα την εμπιστοσύνη του προέδρου. Ωστόσο δεν μας δόθηκε ποτέ ο χρόνος για να κάνουμε κάτι. Υπήρχε μια ατυχής συγκυρία που έκανε τον πρόεδρο να φύγει και αυτό μας έκανε να πάμε χέρι-χέρι στην έξοδο. Με λυπεί να βλέπω αυτές τις εικόνες. Το μεγαλείο ενός συλλόγου όπως η Μαρσέιγ επισκιάζεται από αυτές τις πράξεις βανδαλισμού. Οι ultras κάνουν την εξέλιξη αυτού του συλλόγου δύσκολη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.