Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από ατύχημα ο θάνατος του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Από ατύχημα ο θάνατος του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2023 17:04
Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον πέθανε μετά από τυχαία πτώση σε οίκο ευγηρίας, σύμφωνα με έρευνα.

Ο θρύλος της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον πέθανε σε ηλικία 86 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Μάκλσφιλντ στις 21 Οκτωβρίου, βυθίζοντας σε πένθος τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Η έρευνα στο δικαστήριο του Τσέριστερ Κόρονερ έδειξε ότι ο 86χρονος ζούσε στο «Δε Γουίλοους» του Κνούτσφορντ, ένα γηροκομείο που φροντίζει ασθενείς με άνοια.

Ο ανώτερος ιατροδικαστής του Cheshire Jacqueline Devonish συμπέρανε ότι ο θάνατός του ήταν τυχαίος. Στην ακρόαση είπε ότι ο Τσάρλτον έχασε την ισορροπία του καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του, χτυπώντας σ’ ένα περβάζι παραθύρου και «πιθανώς ένα καλοριφέρ».

Το προσωπικό έκανε έλεγχο σε όλο το σώμα εκείνη τη στιγμή και σημείωσε ότι δεν υπήρχαν ορατοί τραυματισμοί καταγράφοντας ότι η κινητικότητά του φαινόταν ανεπηρέαστη. Όμως αργότερα παρατηρήθηκε πρήξιμο στην πλάτη του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο προτού μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Μάκλσφιλντ.

Μια ακτινογραφία θώρακος και αξονική τομογραφία αποκάλυψαν ότι είχε σπάσει τα πλευρά του και ήταν πιθανό να ανέπτυξε πνευμονία, σύμφωνα με την έρευνα.

Στη συνέχεια, οι γιατροί συμφώνησαν ότι ο Σερ Μπόμπι θα έπρεπε να υποβληθεί σε φροντίδα τελικού σταδίου και εν τέλει πέθανε ημέρες αργότερα. Ο ιατροδικαστής έδωσε την αιτία θανάτου ως τραύμα στους πνεύμονες, πτώση και άνοια.

Η έρευνα έδειξε ότι είχε εκτεταμένο ιατρικό ιστορικό και είχε επίσης προσβληθεί από τον Covid τον Σεπτέμβριο.

Η διευθύντρια του σπιτιού φροντίδας Ταμάρα Σίμονς, είπε ότι ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου χρειαζόταν υποστήριξη σε όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.