Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή με… πάρτι η Σίτι, «γκέλα» η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή με… πάρτι η Σίτι, «γκέλα» η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 00:02
Πάρτι… έστησε στο Λονδίνο η Μάντσεστερ Σίτι η οποία διέλυσε με 5-1 την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος, την ώρα που η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Δύο μήνες μετά την εξάρα που της έριξε στο «Έτιχαντ», η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε ξανά την Τότεναμ, αυτή τη φορά στο Λονδίνο, καθώς πήρε την νίκη με 5-1 και πέρασε μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Σέρχιο Αγκουέρο ο οποίος ωστόσο αποχώρησε με τραυματισμό στο ημίχρονο, ενώ τα πράγματα ουσιαστικά τελείωσαν στο 50’ όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και απέβαλε παράλληλα τον Ρόουζ ο οποίος στο ριπλέι φάνηκε πως πραγματοποίησε πεντακάθαρο μαρκάρισμα!

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή με… πάρτι η Σίτι, «γκέλα» η Τσέλσι
Ο Τουρέ έγραψε το 2-0 στο 50’ ενώ στη συνέχεια οι «πολίτες» πέτυχαν ακόμα τρία γκολ με τους Τζέκο (53’), Γιόβετιτς (78’) και Κομπανί (89’)!

Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία από την Τότεναμ η οποία εκτός από τη φάση της αποβολής του Ρόουζ, είδε τον διαιτητή να της ακυρώνει λανθασμένα γκολ του Ντόουσον στο 1-0!

Ο Καπουέ μείωσε σε 3-1 στο 59’ αν ο διαιτητής θα μπορούσε να ακυρώσει το γκολ και να δώσει πέναλτι και αποβολή του Φερναντίνιο ο οποίος έκανε χέρι στην γραμμή, προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα από το τέρμα της ομάδας του.

Όπως και να’ χει η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επέτρεψε στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Άρσεναλ και τρεις από την Τσέλσι, την οποία υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.

Γκέλα... ολκής για Τσέλσι πριν το ντέρμπι


Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή με… πάρτι η Σίτι, «γκέλα» η Τσέλσι
Τι και αν είχε 38 τελικές; Η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και υπολείπεται πλέον τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι την οποία θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα στο «Έτιχαντ».

Γκέλα... ολκής για την Τσέλσι, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της απέναντι στην Γουέστ Χαμ, με το 0-0 να αφήνει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στην τρίτη θέση και στο -3 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στην διπλή γραμμή άμυνας της Γουέστ Χαμ, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πετύχουν ένα τέρμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του αγώνα, η Τσέλσι είχε 38 τελικές (9 στον στόχο) έναντι μόλις μία των φιλοξενούμενων οι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν με το βαθμό της ισοπαλίας!

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει φυσικά η νίκη της Άστον Βίλα με 4-3 επί της Γουέστ Μπρομ στο ντέρμπι του Μίντλαντς (3-3 στο ημίχρονο!), ενώ η Σάντερλαντ με γκολ του Τζόνσον πήρε νίκη-«ανάσα» με 1-0 απέναντι στην Στόουκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.