Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 22:06
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να πετύχει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Καραϊσκάκη» και η πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στο Περιστέρι.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ενόψει της πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου Ολυμπιακός και Ατρόμητος, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Καραϊσκάκη» και όλα θα κριθούν πλστον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι (12/2).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας σε κέφια τον Σαβιόλα ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Σηφάκη.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό, με τον Σαβιόλα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο διαιτητής καταλόγισε οφσάιντ, σε μια οριακή φάση όπου ο Αργεντινός φαίνεται να καλύπτεται παρά να είναι εκτεθειμένος.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος έκλεισε τους διαδρόμους και έκοψε τον ρυθμό του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στις αντεπιθέσεις, έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ιγκλέσιας στο 72’ για να πάρει το προβάδισμα.

Τα λεπτά κυλούσαν και ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου.

Παρόλα αυτά στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν τριπλή ευκαιρία μετά από κόρνερ για να πάρουν σκορ πρόκρισης, ωστόσο ο Σηφάκης κράτησε το μηδέν για τον Ατρόμητο, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (81’ Εντίνγκα), Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (76’ Σέποβιτς), Σαβιόλα (63’ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Μπρίτο (76’ Ναπολεόνι), Φάμπιο (46’ Καραμάνος), Παπαδόπουλος (76’ Δημούτσος).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.