Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Λύτρωσε τη Μπάγερν στο 90+3’ ο Τιάγκο

Μπουντεσλίγκα: Λύτρωσε τη Μπάγερν στο 90+3’ ο Τιάγκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 23:13
Με όμορφο γκολ του Τιάγκο Αλκάνταρα στο 93', η Μπάγερν κέρδισε με 2-1 μέσα στη Στουτγκάρδη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ξέφυγε με 13 βαθμούς από την δεύτερη θέση!

Η Μπάγερν «φλέρταρε» με την τρίτη της βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα κόντρα στη Στουτγκάρδη, ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Αλκάνταρα στο δεύτερο μέρος (γκολ και ασίστ) οι Βαυαροί γύρισαν το παιχνίδι και έφυγαν με τη νίκη (2-1) από τη «Μερσέντες Μπενζ Αρίνα» στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Η Στουτγκάρδη πήρε προβάδισμα στο 29ο λεπτό με τον Ιμπίσεβιτς, με την Μπάγερν στον αντίποδα να δυσκολευόταν να απαντήσει, έχοντας εκτός αποστολής τους Ρόμπεν, Ριμπερί και Σβάινστάιγκερ.

Ωστόσο στην επανάληψη, ο νεοεισελθόντας Πιζάρο αξιοποίησε στο 76’ την ασίστ του Τιάγκο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ιμπίσεβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναδώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Ντάντε να διώχνει στη γραμμή και στο 90+3’ η Μπάγερν ολοκλήρωσε τελικά την ανατροπή.

«Χρυσός» σκόρερ, ο Τιάγκο Αλκάνταρα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην Μπάγερν η οποία ξέφυγε με 13 βαθμούς από την δεύτερη θέση και φαίνεται πως μόνο με… θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.