Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Έριξε τεσσάρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Έριξε τεσσάρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 20:02
Την πρόκριση του στους «4» του Κυπέλλου εξασφάλισε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός ο οποίος διέλυσε με 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λεωφόρο και μόνο με… θαύμα θα χάσει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Ατζαγκούν (48’), Μπαϊράμι (57’), Μπεργκ (74’) και Καρέλης (84’) τα γκολ των «πρασίνων».

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» πήραν εμφατική νίκη 4-0 στη «Λεωφόρο» και ουσιαστικά εξασφάλισαν από τώρα την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου καθώς θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα στον επαναληπτικό για να χάσουν το εισιτήριο για τους «4».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησαν από νωρίς αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να νικήσουν τον Γεωργίου που κράτησε το μηδέν για τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρώτο 45λεπτό.

Μάλιστα στο τέλος του πρώτου μέρους, ο Παναθηναϊκός φώναζε για πέναλτι το οποίο δεν καταλόγισε ο Κουκουλάκης για τράβηγμα του Ρόκα στον Μπέργκ στο 45’.

Ωστόσο στην επανάληψη οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί, με τον Ατζαγκούν να ανοίγει τον χορό των γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 48’. Ο ίδιος στο 57’ είχε δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζέκα, ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Μπαιράμι πήρε το ριμπάουντ και με σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έψαξαν κι άλλα γκολ προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Και τα πέτυχαν, με τον Μπεργκ να κάνει το 3-0 με κεφαλιά στο 74’, ενώ ο Καρέλης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο 89’ (ο ίδιος είχε δοκάρι στο 81’).

Έτσι, ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρώτη του ήττα μετά από 16 παιχνίδια, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά, καθώς μόνο με θαύμα θα ανατραπεί η κατάσταση στον επαναληπτικό των δύο ομάδων στο Βόλο(12/2).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.