Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πήρε βαθμό στο «Παρκ Ντε Πρένς» η Λιλ

Σαμπιονά: Πήρε βαθμό στο «Παρκ Ντε Πρένς» η Λιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2013 00:57
Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει με πέντε βαθμούς από την δεύτερη Μονακό, ωστόσο δεν υπολόγιζε στη Λιλ η οποία απέσπασε παλικάρια ισοπαλία (2-2) στο «Παρκ Ντε Πρένς» και διατηρήθηκε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή.

Οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα πέντε βαθμών στην κορυφή μετά τη γκέλα της Μονακό και παράλληλα να αφήσουν εκτός διεκδίκησης τίτλου τη Λιλ, ωστόσο οι «λιλουά» κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το Παρίσι.

Η Παρί άνοιξε το σκορ με γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στο 36’, όμως η Λιλ δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς αρχικά με το γκολ του Μαβουμπά στο 44’ και στη συνέχεια με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλού στο 53’.

Όμως το αυτογκόλ του Μπασά στο 72’ ισοφάρισε ξανά το σκορ, με τους γηπεδούχους να είχαν ευκαιρίες για να πάρουν και τη νίκη, ωστόσο το τελικό 2-2 παρέμεινε ως το φινάλε.

Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μονακό η οποία διατηρεί απόσταση ενός βαθμού από τη τρίτη Λιλ.

Στην τέταρτη θέση με 31 βαθμούς ακολουθεί η Μπορντό η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», ενώ ισόπαλο 2-2 έληξε και το παιχνίδι της Λοριάν με τη Λιόν, με τους «λιονέ» να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν για το τελικό αποτέλεσμα χάρη σε τέρμα του Τραορέ στο 90+2’!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.