Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε τη Ρεάλ ο Χεσέ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε τη Ρεάλ ο Χεσέ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2013 00:16
Με γκολ του Χεσέ Ροδρίγκεθ στο 82’ στο οποίο είχε μεγάλη ευθύνη ο Γκουαΐτα, η Ρεάλ επικράτησε με 3-2 της Βαλένθια στο «Μεστάγια» και παρέμεινε στο κυνήγι των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

«Φλέρταρε» με νέα γκέλα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Βαλένθια στο «Μεστάγια», ωστόσο ο Χεσέ που ήρθε από τον πάγκο στο 73’, γλίτωσε τη «βασίλισσα» καθώς διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 82’, χαρίζοντας έτσι το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι «μερέγχες» πήραν προβάδισμα στο 28’ με ωραίο γκολ του Ντι Μαρία, όμως έξι λεπτά μετά ο Πιάτι ισοφάρισε για τη Βαλένθια η οποία παραμένει σε αναζήτηση τεχνικού μετά την απομάκρυνση του Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Στο 40’ η Ρεάλ πήρε νέο προβάδισμα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να στέλνει τη μπάλα στη δίχτυα από θέση οφσάιντ, ωστόσο οι «νυχτερίδες» απάντησαν ξανά, με τον Ματιέ να ισοφαρίζει στο 62’ σε 2-2.

Τα λεπτά περνούσαν και οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν σκορ, όμως στο 82’ ο Χεσέ έδωσε τελικά τη λύση, καθώς με σουτ του 20χρονου από πλάγια θέση και με τον γκολκίπερ της Βαλένθια, Γκουαΐτα να φέρει μεγάλη ευθύνη, η Ρεάλ «απέδρασε» με την νίκη από το «Μεστάγια» και παρέμεινε στο -5 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπιλμπάο επικράτησε με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο και διατηρήθηκε στην 4η θέση με 33 βαθμούς, ενώ Θέλτα και Οσασούνα ήρθαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.