Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε η Τότεναμ!

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε η Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2013 00:04
Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία επικράτησε με 2-0 της Στόουκ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4», όχι όμως και η Τότεναμ καθώς παρότι προηγήθηκε με 1-0, η Γουέστ Χαμ έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση με 2-1 μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»! Στον τελικό συναντιούνται Γιουνάιτεντ-Σίτι.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έπαιζε χωρίς τους τραυματίες Φαν Πέρσι και Ρούνει ωστόσο η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 επί της Στόουκ στο «Μπριτάνια».

Σκόρερ για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν οι Άσλεϊ Γιάνγκ (62’ ) και Πατρίς Εβρά (78’), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου άρχισε να ρίχνει… χαλάζι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να διακόψει για λίγα λεπτά τον αγώνα!

Αποκλεισμός για Τότεναμ


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε η Τότεναμ!
Αντίθετα, εκτός συνέχειας έμεινε η Τότεναμ η οποία παίζοντας το πρώτο της παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Βίλας Μπόας ηττήθηκε με 2-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ και αποχαιρέτησε το θεσμό.

Οι «πετεινοί» πήραν προβάδισμα στο 67’ με τον Αντεμπαγιόρ, όμως τα «σφυριά» κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς, με τον Τζάρβις να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 80’, ενώ ο Μαϊγκά στο 85’ «σφράγισε» την νίκη-πρόκριση για τους φιλοξενούμενους.

Μόνο στον τελικό Γιουνάιτεντ –Σίτι


Μετά τη λήξη των αγώνων έγινε η κλήρωση των ημιτελικών, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει σε διπλά παιχνίδια τη Σάντερλαντ, ενώ η Σίτι θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Γουέστ Χαμ, κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετά πιθανό να έχουμε μονομαχία του Μάντσεστερ στον τελικό του θεσμού που θα γίνει στο Γουέμπλει στις 2 Μαρτίου.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Σάντερλαντ – Τσέλσι 2-1 (1-1 κ.δ)

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Τετάρτη

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 1-2

Στόουκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2


Τα ζευγάρια στους ημιτελικούς:

Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.