Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή και +10 για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή και +10 για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 21:37
Ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη με 3-2 στο «Καραϊσκάκη» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ξέφυγε με 10 βαθμούς στην κορυφή. Σαβιόλα (21’), Μασάντο (51’ πεν.) και Κάμπελ (70 πεν.) τα γκολ των «ερυθρόλευκων», μείωσε στο 87’ ο Βισέντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς ο Ίλιτς με διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Ρομπέρτο και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα μόλις στο 11ο λεπτό.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα, με τον Σαβιόλα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 21’ αν και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα διαμαρτύρονταν καθώς ο Ολαϊτάν ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο ΠΑΣ μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, καθώς στο 31’ μετά από σουτ του Τσάβες που απέκρουσε ο Ρομπέρτο, ο Ίλιτς έστειλε τη μπάλα άουτ σε κενό τέρμα, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει ως το ημίχρονο!

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την ανατροπή, καθώς στο 49’ ο Σαλίνο κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Ρουμπουλάκου και ο Μασάντο δύο λεπτά μετά από την άσπρη βούλα νίκησε τον Βελλίδη για το 2-1.

Στο 69’ ο Ολαϊτάν είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Κάμπελ κέρδισε νέο πέναλτι και την αποβολή του Ρουμπουλάκου, με τον Κοσταρικανό να εκτελεί εύστοχα, κάνοντας το 3-1.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 87’ ο Κρητικός ο οποίος πέρασε τον Ρομπέρτο έπειτα από αντεπίθεση του ΠΑΣ και πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπάζογλου, Σαβιόλα (74’ Σέποβιτς), Σάμαρης, Μανωλάς, Σαλίνο, Ντομίνγκες (46’ Κάμπελ), Βάις (70’ Φουστέρ), Μπονγκ, Ολαϊτάν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ιλιτς (83’ Μπέριος), Τσάβες (65’ Βισέντο), Βίλα, Αυγενικού (51’ Κρητικός), Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κολοβέτσιος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.