Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ο Ροναλντίνιο δεν έφτανε στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ο Ροναλντίνιο δεν έφτανε στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 23:29
Το γκολ του Ροναλντίνιο δεν ήταν αρκετό για την Ατλέτικο Μινέιρο ώστε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με την οικοδέσποινα Ραχα Καζαμπλάνκα να κάνει την έκπληξη, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 και θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στις 21 Δεκεμβρίου για τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου!

Έγραψε ιστορία η πρωταθλήτρια Μαρόκου Ραχα Καζαμπλάνκα η οποία επικράτησε με 3-1 της κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ατλέτικο Μινέιρο και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Μπάγερν Μονάχου!

Οι πρωταθλητές Μαρόκου (αγωνίζονται στον θεσμό ως οικοδεσπότες) άνοιξαν το σκορ στο 51’ με τον Ιαζούρ και παρά την ισοφάριση του Ροναλντίνιο στο 64’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μουτουαλί με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 84’, έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μαντίμπε, ρίχνοντας στο... καναβάτσο την Ατλέτικο Μινέιρο η οποία θα παλέψει για την 3η θέση με την Γκουανζού Εβεργκράντε του Μαρτσέλο Λίπι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που ομάδα από την Αφρική προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού μετά τη Μαζεμπέ το 2010.

Συγκινητικές στιγμές στο φινάλε του αγώνα, με τον Ροναλντίνιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρια του από τον αποκλεισμό και τους παίκτες της Καζαμπλάνκα να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν, ζητώντας μάλιστα τα παπούτσια του ως ενθύμιο!

Υπενθυμίζεται πως η Μπάγερν επικράτησε με 3-0 της Γκουανζού στο πρώτο ημιτελικό, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης, η κάτοχος του ΚΟΝΚΑΚΑΦ, Μοντερέι κατέκτησε την 5η θέση, καθώς διέλυσε με 5-1 την πρωταθλήτρια Αφρικής Αλ Αχλί.

Το γκολ του Ροναλντίνιο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.