Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Πολωνία - Αργεντινή σε ενισχυμένες αποδόσεις και νέα πρόκληση στο Pamestoixima.gr World Challenge!

Μουντιάλ 2022: Πολωνία - Αργεντινή σε ενισχυμένες αποδόσεις και νέα πρόκληση στο Pamestoixima.gr World Challenge!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/11/2022 13:38
ΠολωνίαVs Αργεντινή, Λεβαντόφκσι Vs Μέσι! Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται με μεγάλο ματς και το Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις, όπως και με νέο World Challenge!

Μία ακόμα ματσάρα αναμένεται να δούμε στο Μουντιάλ 2022, αφού η Πολωνία θα αναμετρηθεί με την Αργεντινή, με κάθε ομάδα να θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους στην τελευταία τους υποχρέωση στην πρώτη φάση. Αντιπάλους θα δούμε και δυο μεγάλους παίκτες, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Λιονέλ Μέσι.Τυνησία - Γαλλία, Αυστραλία - Δανία, Πολωνία - Αργεντινή, Σαουδική Αραβία – Μεξικό με Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα**, Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με Λαουτάρο Μαρτίνες στο 2.75

Τα βλέμματα, όμως, δεν θα είναι στραμμένα μόνο στα δυο «αστέρια», αλλά και στον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο 25χρονος παίκτης της Ίντερ μπορεί να έχει πετύχει 7 γκολ στην Serie A, αλλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 είναι ακόμα... άσφαιρος. Γι’ αυτό κι ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει κι είναι σε ενισχυμένη απόδοση (2.75).

Το πρόγραμμα έχει κι άλλα ματς, όμως: Τυνησία - Γαλλία, Αυστραλία - Δανία και Σαουδική Αραβία - Μεξικό. Και το Pamestoixima.gr έχει ενισχυμένες αποδόσεις και στους Ολιβιέ Ζιρού (3.60), Κρίστιαν Έρικσεν (3.50) και Ίρβινγκ Λοσάνο (2.50).

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Pamestoixima.gr World Challenge με νέες σούπερ αποστολές για το Μουντιάλ 2022!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε ομάδα είναι... on a mission! Και με το αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, World Challenge, μπορείς να είσαι κι εσύ! Η δράση συνεχίζεται και σήμερα με μια μοναδική δοκιμασία να σε περιμένει για τα Τυνησία - Γαλλία και Πολωνία - Αργεντινή!

Οι σούπερ δοκιμασίες σε περιμένουν καθημερινά μέχρι το τέλος του Μουντιάλ 2022 και μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης.

Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας
και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό! World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν - Χωρίς Κατάθεση


Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.