Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τελικός για Αργεντινή με 4.75

Τελικός για Αργεντινή με 4.75

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/11/2022 04:39
Ανάλυση και προγνωστικά για της αναμετρήσεις της Τετάρτης (30/11) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μεγάλο παιχνίδι στην Αλ Ουκρά, ανάμεσα σε Αυστραλία και Δανία (17:00) στην τελευταία στροφή του Group D. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τυνησίας, οι 'Socceroos' ανέβηκαν στους τρεις βαθμούς και τη δεύτερη θέση.

Στο -3 από τη Γαλλία και στο +2 από Δανία και Τυνησία. Με τρίποντο παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, στην περίπτωση της ισοπαλίας θα περιμένουν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και τα σενάρια της ισοβαθμίας.Η Δανία το πάλεψε απέναντι στους 'τρικολόρ' αλλά το γκολ του Εμπαπέ στο 86' την έριξε οριστικά στο καναβάτσο. Ο βαθμός της πρεμιέρας κόντρα στην Τυνησία είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής για την παρέα του Έρικσεν και η νίκη την τελευταία αγωνιστική μονόδρομος αν θέλει να προκριθεί στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ανταγωνιστική η Αυστραλία, ανώτερη ποιοτικά και με περισσότερες λύσεις η Δανία. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & over 1,5 γκολ & Δανία over 5,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο 'Education City Stadium' της Αλ Ραγιάν διεξάγεται το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Τυνησία και Γαλλία. Δεν τα κατάφεραν οι Αφρικανοί κόντρα στην Αυστραλία, έμειναν στον έναν βαθμό και είναι το απόλυτο αουτσάιντερ τόσο στο ματς με τους 'τρικολόρ', όσο και στα σενάρια πρόκρισης από το Group D. Σκληρή ομάδα η Τυνησία και φιλότιμη, όμως η αδυναμία της επιθετικά είναι χαρακτηριστική (δεν έχει σκοράρει ακόμη στον όμιλο) και της στερεί πιθανότητες διάκρισης.

Μετά το 4-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Αυστραλία, η Γαλλία ξεπέρασε και το εμπόδιο της Δανίας στην 2η αγωνιστική. Ο Κρίστενσεν στο 68' ισοφάρισε το τέρμα του Εμπαπέ του από το 61', όμως ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 86' και έστειλε τους 'τρικολόρ' στην επόμενη φάση.

Αναμένεται να προχωρήσει σε ένα ελεγχόμενο ροτέισον ο Ντεσάν, όμως το βάθος λύσεων στο ρόστερ υπάρχει και ελάχιστα επηρεάζει το σύνολο. Το συνδυαστικό στοίχημα over 2,5 γκολ & να σκοράρει ο Ντεμπελέ σε απόδοση 4.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:00 στο 'Stadium 974', Πολωνία και Αργεντινή δίνουν ματς πρόκρισης από το Group C. Το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στο Μεξικό ήταν διπλής ανάγνωσης για την Πολωνία, που βίωσε την ανωτερότητα των αντιπάλων αλλά ήταν αυτλή που μπορούσε να 'κλέψει' τη νίκη αν ο Λεβαντόφσκι δεν αστοχούσε σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο φορ της Μπαρτσελόνα πήρε το αίμα του πίσω κόντα στη Σαουδική Αραβία, όταν με ασίστ (39' Ζιελίνσκι) και γκολ (82'- το πρώτο του σε τελική φάση Μουντιάλ) οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Στους τέσσερις βαθμούς η πρωτοπόρος του ομίλου Πολωνία, προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία.

Η Αργεντινή ξεπέρασε το σοκ της πρεμιέρας και την ήττα από τη Σαουδική Αραβία, νίκησε 2-0 το Μεξικό τη δεύτερη αγωνιστική και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μέσι, άνοιξε το σκορ στο 64' και έδωσε την ασίστ στον Φερνάντες, που 'κλείδωσε' το τρίποντο στο 87'.

Η 'αλμπισελέστε' προκρίνεται σίγουρα αν επικρατήσει της Πολωνίας, έχει σίγουρα το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με την Σαουδική Αραβία και κινδυνεύει μόνο από το Μεξικό. Ένα 90λεπτο για γερά νεύρα στη Ντόχα, το στοίχημα Χ ημίχρονο/2 τελικό & under 3,5 γκολ στο ματς στο 4.75 της Stoiximan.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι την ίδια ώρα στο 'Lusail Iconic Stadium' για το άλλο ζευγάρι του ομίλου. Η Σαουδική Αραβία απέδειξε κόντρα στην Πολωνία πως η νίκη της στην πρεμιέρα δεν ήταν πυροτέχνημα. Έπαιξε στα ίσια την Πολωνία, είχε 64% κατοχή μπάλας και διπλάσιες τελικές, όμως η έλλειψη αποτελεσματικότητας της στοίχισε την ήττα.

Ο Αλ Νταουσαρί είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το γκολ του Ζιελίνσκι (39'), αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσε να σκοράρει σε εκτέλεση πέναλτι. Προκρίνεται στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τρίποντο επί του Μεξικού.

Η ομάδα του Μαρτίνο έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Παραμένει χωρίς γκολ στο ενεργητικό της, αφού μετά το 0-0 με την Πολωνία, ηττήθηκε 2-0 κόντρα στην Αργεντινή. Ουραγός του ομίλου με έναν βαθμό, θέλει νίκη και με πολλά γκολ απέναντι στη Σ. Αραβία μήπως και καλύψει το χάντικαπ τερμάτων (0-2 το Μεξικό, 3-2 η Αργεντινή) σε πιθανή ισοβαθμία με την 'αλμπισελέστε'.

Το ρόστερ είναι πολύ καλό, όμως η αναιμική επιθετική λειτουργία στοιχίζει στο Μεξικό το αποτέλεσμα. Μόνο η νίκη μπορεί να δώσει ελπίδες πρόκρισης στις δύο ομάδες, το στοίχημα over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα σε απόδοση 4.60 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.