Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Novileague Παγκόσμιο με έπαθλο αγωνιστικής 22.000€*

Novileague Παγκόσμιο με έπαθλο αγωνιστικής 22.000€*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/11/2022 04:44
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet επέστρεψε ανανεωμένος, σε ρυθμούς Παγκοσμίου και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

Με τη Novibet, εσύ κερδίζεις το Παγκόσμιο!

H Novileague Παγκόσμιο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς! Ακόμα τέσσερα εισιτήρια για την φάση των «16» της διοργάνωσης κρίνονται απόψε, με τον 3ο και τον 4ο όμιλο να υπόσχονται συγκινήσεις!

Πολωνία, Αργεντινή, Σαουδική Αραβία και Μεξικό διεκδικούν επί ίσοις όροις τις δύο θέσεις που οδηγούν στα «νοκ άουτ» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι έχει τεράστια πίεση λόγω φανέλας και προσδοκιών, ωστόσο απέναντι στο Μεξικό έδειξε ότι μπορεί να τη διαχειριστεί.

Στον 4ο όμιλο, η Γαλλία έχει εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πίσω της, Αυστραλία, Τυνησία και Δανία θα δώσουν μεγάλη μάχη, με τα «καγκουρό» να έχουν προβάδισμα ελέω της νίκης που πανηγύρισαν απέναντι στους Τυνήσιους!

Οι οκτώ ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague Παγκόσμιο αυτή την αγωνιστική είναι οι εξής:

1. Τυνησία-Γαλλία: Ποιο θα είναι τελικό αποτέλεσμα;
2. Τυνησία-Γαλλία: Πόσα γκολ θα σημειώσει η Γαλλία;
3. Αυστραλία-Δανία: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ;
4. Αυστραλία-Δανία: Πόσα κόρνερ θα γίνουν στον αγώνα;
5. Πολωνία-Αργεντινή: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ;
6. Πολωνία-Αργεντινή: Σε ποιο λεπτό θα μπει το πρώτο γκολ;
7. Σ. Αραβία-Μεξικό: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ;
8. Σ. Αραβία-Μεξικό: Πόσες κίτρινες κάρτες θα βγουν;
Στην «Novileague Παγκόσμιο 22’» οι σωστές απαντήσεις των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα καταγράφονται σε έναν πίνακα κατάταξης. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος του Μουντιάλ θα κερδίσει το ποσό των 10.000€* εγγυημένα!

Από τη δεύτερη έως την πέμπτη θέση θα δίνεται το ποσό των 1.000€ και από την 6η μέχρι τη 5000ή θέση θα μοιραστούν διαφορά χρηματικά έπαθλα*, όλα εγγυημένα.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE