Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάχες για την πρόκριση στα «νοκ άουτ» με 0% γκανιότα*

Μάχες για την πρόκριση στα «νοκ άουτ» με 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/11/2022 04:25
Οι υποχρεώσεις για τον 3ο και τον 4ο όμιλο ολοκληρώνονται με τους τέσσερις αγώνες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης. Από αυτούς θα προκύψουν και τα επόμενα τέσσερα εισιτήρια για τους «16» της διοργάνωσης.

Στον 4ο όμιλο, των οποίων τα ματς αρχίζουν νωρίς (17:00), η Αυστραλία που έχει ήδη τρεις βαθμούς αντιμετωπίζει τη Δανία που έχει ένα βαθμό. Οι «βίκινγκς» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, ύστερα από την ήττα που γνώρισαν από τη Γαλλία, αλλά και την ισοπαλία με την Τυνησία στην πρεμιέρα. Αντίθετα, η ισοπαλία ενδεχομένως και να αρκεί στην Αυστραλία, αρκεί να μην κερδίσει η Τυνησία στο έτερο ματς του γκρουπ.

Αυστραλία – Δανία 1:6.70 Χ:4.20 2:1.53


Η Γαλλία είναι πρώτη στον όμιλο με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τώρα θέλει να κάνει το «τρία στα τρία». Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμ είναι το φαβορί και δεν πρόκειται να ρίξει στροφές. Αντιθέτως, κάθε παιχνίδι που περνάει δείχνει ότι ανεβαίνει, έχοντας φυσικά ως στόχο να υπερασπιστεί μέχρι τέλους τα πρωτεία της! Όσον αφορά την παράδοση, τέσσερα φιλικά έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Τα τρία έληξαν ισόπαλα με 1-1 και στο τέταρτο η Γαλλία επικράτησε 3-1.

Τυνησία – Γαλλία 1:7.20 Χ:4.26 2:1.50


Ο τρίτος όμιλος έχει δύο «τελικούς», αφού και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση. Το ματς της Πολωνίας με την Αργεντινή (21:00), αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, με τις ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές. Όποια ομάδα κερδίσει θα πάρει την πρόκριση στους «16», ενώ η ισοπαλία βολεύει αμφότερες εφόσον έρθει ισόπαλο και το άλλο παιχνίδι.

Πολωνία – Αργεντινή 1:6.90 Χ:4.20 2:1.53


Σαουδική Αραβία-Μεξικό είναι η έτερη αναμέτρηση του γκρουπ. Οι Άραβες μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση, αν νικήσουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει το άλλο αποτέλεσμα. Το Μεξικό θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να κερδίσει και παράλληλα να ηττηθεί η Αργεντινή. Προκρίνεται και με ισοπαλία της Αργεντινής, αλλά τότε πρέπει να νικήσει με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά!

Σαουδική Αραβία – Μεξικό 1:4.70 Χ:4.30 2:1.68


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Παγκόσμιο όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ