Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρέλης: «Ζητάω συγγνώμη για την αποβολή μου, δεν με αντιπροσωπεύει η κίνηση που έκανα»

Καρέλης: «Ζητάω συγγνώμη για την αποβολή μου, δεν με αντιπροσωπεύει η κίνηση που έκανα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/10/2022 13:08
Ο επιθετικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καρέλης, αποβλήθηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Σαββάτου (8/10) με τον Βόλο και απολογήθηκε δημόσια σήμερα (9/10) για την ενέργεια που οδήγησε στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε.

Ο διεθνής επιθετικός κόντρα στον Βόλο, μετά από φάουλ που του έγινε από τον Εσκοβάλ, αντέδρασε άσχημα, κλοτσώντας τον αντίπαλό του στο 44' και δεχόμενος την απευθείας κόκκινη κάρτα, σε ένα ματς που έληξε τελικά με ήττα της ομάδας του (2-3).



Σήμερα ο Καρέλης με ανάρτησή του στα social media ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς των Αγρινιωτών τονίζοντας πως δεν τον χαρακτηρίζει η κίνηση που έκανε.

«Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, έκανα μια κίνηση που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και τα πιστεύω μου. Το ότι υπήρχε ένταση και φόρτιση στην στιγμή εκείνη δε δικαιολογεί το λάθος μου και σίγουρα θα μάθω από αυτό. Ζητώ συγγνώμη από όλους και κυρίως από την ομάδα μου και τους οπαδούς μας. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% για την ομάδα όποτε με χρειαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.