Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Σούπερ έπαθλα* από το Final Four της EuroLeague!

bwin - Σούπερ έπαθλα* από το Final Four της EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/5/2024 00:04
Ο Παναθηναϊκός στον αποψινό τελικό της EuroLeague θα διεκδικήσει το 7ο Ευρωπαϊκό του κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης.

bwin - Build A Bet* στη EuroLeague!

Να… βγάλει το στέμμα της «βασίλισσας»

Ο Παναθηναϊκός, έπειτα από 12 χρόνια επέστρεψε σε Final Four και ξανά μετά από 13 σε τελικό της EuroLeague. Οι «πράσινοι» στον ημιτελικό της Παρασκευής εμφανίστηκαν ανώτεροι έναντι της Φενερμπαχτσέ, κάτι που φάνηκε με το… καλημέρα και το αρχικό 12-0! Από την ομάδα του Εργίν Αταμάν, που αμυντικά πήρε άριστα, ξεχώρισε ο Τζέριαν Γκραντ με 13 πόντους σε 27 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ προσφέροντας πολλές αμυντικές λύσεις. Καθοριστικό το τρίποντο του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στο… come back της τουρκικής ομάδας, όταν το σκορ ήταν στο 53-50. Όμως απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ κυριάρχησε στις δύο ρακέτες με 17 πόντους (πρώτος σκόρερ του αγώνα) 10 ριμπάουντ, καταγράφοντας double - double, ενώ πρόσθεσε ακόμα δύο κλεψίματα στην στατιστική του, με τον δείκτη αξιολόγησης του να φτάνει στις 20 μονάδες!bwin - Κάθε καλάθι της EuroLeague παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Η «βασίλισσα» θέλει το back-to-back

H Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο Βερολίνο με στόχο τη διατήρηση του… σκήπτρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το απέδειξε στον άλλο ημιτελικό. Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας 56 πόντους (28 σε κάθε δεκάλεπτο). Ο Τζάναν Μούσα επιθετικά «οδήγησε» τους Μαδριλένους με 20 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής. Όμως τη διαφορά έκανε το δίδυμο των ψηλών. Ταβάρες και Πουαριέ «έκλεισαν» τη ρακέτα της ομάδας του Ματέο Τσους, κρατώντας σε χαμηλά στάνταρ τους Φαλ, Μιλουτίνοφ και Ράιτ. Ο Βόσνιος γκαρντ - φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δύο κοψίματα, την ώρα που ο σέντερ από του Πράσινο Ακρωτήρι πρόσθεσε ακόμα τρία! Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ο Παναθηναϊκός όχι μόνο αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης σε τελικό της EuroLeague, αλλά και σε Final Four γενικότερα. Από μία νίκη πανηγύρισε η κάθε ομάδα στη regular season της διοργάνωσης και μάλιστα εκτός έδρας.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ