Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Μοναδικά έπαθλα* από το Final Four της EuroLeague!

Sportingbet - Μοναδικά έπαθλα* από το Final Four της EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/5/2024 00:04
Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό της EuroLeague με στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Sportingbet - Build A Bet* στη EuroLeague!

Όλα για το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο

Ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή του στο Final Four ήταν εντυπωσιακός, διέλυσε με 73-57 τη Φενερμπαχτσέ και βρέθηκε στον τελικό της EuroLeague. Οι «πράσινοι» είχαν το πάνω χέρι στον ημιτελικό από την αρχή έως το τέλος, δεν πανικοβλήθηκαν όταν η τουρκική ομάδα μείωσε στον πόντο (51-50) και με περίσσιο πάθος πήραν τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό! Ο Τζέριαν Γκραντ έπαιξε τρομερή άμυνα και ακόμη καλύτερα στην επίθεση προσφέροντας 13 πόντους, ενώ ο Ματίας Λεσόρ κυριάρχησε στις ρακέτες. Αυτός είναι ο όγδοος τελικός, ενώ οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν για τελευταία φορά σε μεγάλο ραντεβού το 2011, όταν και έβαλαν το έκτο αστέρι στη συλλογή τους. Απέναντί τους θα βρουν τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, την οποία δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ σε Final Four. «Είμαστε η καλύτερη άμυνα της λίγκας, αυτό είναι το κλειδί. Βγάλαμε τα play μας και κάναμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά», τόνισε ο Ματίας Λεσόρ. Sportingbet - Αεξπέραστο live στοίχημα στη EuroLeague!

Να μείνει στον θρόνο της

H Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εντυπωσιακή στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και με ένα εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης. Στο ημίχρονο πέτυχε 56 πόντους με απίθανα ποσοστά: 12/16 δίποντα (75%), 9/13 τρίποντα (69%). Η «Βασίλισσα» νίκησε με 87-76 τους Πειραιώτες και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής για να παλέψει με τον Παναθηναϊκό για το 12ης ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δεύτερο διαδοχικό. Μούσα, Χεζόνια, Γιαμπουσελέ ήταν οι κορυφαίοι της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρώτο να βάζει κρίσιμους πόντους όταν ο Ολυμπιακούς προσπαθούσε στην επανάληψη να ξαναμπεί στο ματς. Στα δυο φετινά της ματς με τον Παναθηναϊκό πέτυχε μια νίκη, ενώ ηττήθηκε εντός έδρας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ