Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με 30 λεπτά καθυστέρηση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω μποτιλιαρίσματος (video)

Με 30 λεπτά καθυστέρηση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω μποτιλιαρίσματος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2022 21:52
Με 30 λεπτά καθυστέρηση θα ξεκινήσει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την καθυστέρηση στον έλεγχο στις πύλες εισόδου που έχει προκαλέσει μεγάλο μποτιλιάρισμα και έχει καθυστερήσει την είσοδο των Άγγλων οπαδών.

Στις 22:30 αντί για τις 22:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό διότι η καθυστέρηση στους ελέγχους στην πύλη εισόδου έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα και μεγάλος αριθμός οπαδών των «κόκκινων» βρίσκονται εκτός γηπέδου.

Η επίσημη εκδοχή της UEFA αναφέρει ότι η καθυστέρηση συνέβη λόγω καθυστερημένης προσέλευσης των οπαδών της Λίβερπουλ στο γήπεδο, κάτι που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των Άγγλων φιλάθλων, οι οποίοι κατηγορούν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τις γαλλικές αρχές για το όλο θέμα.

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν βίντεο με οπαδούς της Λίβερπουλ να κάνουν ντου για να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για καθυστέρηση 15 λεπτών, ωστόσο το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και ακολούθησε νέα διακοπή 15 λεπτών, με τους παίκτες να βγαίνουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα
















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.