Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Η Χόφενχαϊμ ζητά 4 εκατ. ευρώ για τον Γκατσίνοβιτς»

Παναθηναϊκός: «Η Χόφενχαϊμ ζητά 4 εκατ. ευρώ για τον Γκατσίνοβιτς»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/5/2022 21:39
Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει δικό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη αφού οι απαιτήσεις της Χόφενχαϊμ φέρεται πως ε΄ναι ιδιαίτερα υψηλές.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεταιθ σε σερβικό δημοσίευμα, η γερμανική ομάδα ζητά 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη. Παναθηναϊκός και Χόφενχαϊμ βρίσκονται πάντως ήδη σε διαπραγματεύσεις με το δημοσλιευμα να αναφέρει:

«Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε, ότι πήγε στην ελληνική ομάδα ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ.

Οι Έλληνες θα ήθελαν να κρατήσουν τον Μιγιάτ στις τάξεις τους και την επόμενη σεζόν και έτσι ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς για την αγορά του συμβολαίου του Σέρβου ποδοσφαιριστή. Ο δανεισμός δεν ήταν με οψιόν αγοράς. Πλέον το τίμημα που ζητά η Χόφενχαϊμ είναι αρκετά υψηλό για τον Παναθηναϊκό.

Οι Γερμανοί κοστολογούν τον Γκασίνοβιτς στα 4.000.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορέσει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Μια άλλη επιλογή που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι να ζητήσει ξανά δανεικό τον ποδοσφαιριστή, καλύπτωντας το μεγαλύτερο μέρος των αποδοχών του. Ο Γκατσίνοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.