Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεϊμάρ: «Θα δώσω και τη ζωή μου για να πάρει Μουντιάλ η Βραζιλία»

Νεϊμάρ: «Θα δώσω και τη ζωή μου για να πάρει Μουντιάλ η Βραζιλία»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/5/2022 16:15
Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να οδηγήσει τη Βραζιλία μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενήθηκε σε live στο Instagram με τον παλαίμαχο συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή Ντιέγκο κι αναφέρθηκε στην αποτυχημένη πορεία των πρωταθλητών Γαλλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην τεράστια «δίψα» του για να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μέχρι την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Ήθελα να κατακτήσω το Champions League με την Παρί, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Ελπίζω το 2022 να τελειώσει με το Μουντιάλ. Προετοιμάζομαι γι' αυτό. Όχι μόνο σε φυσική κατάσταση, αλλά και πνευματικά, για να δώσω τα πάντα για να πάρει η Βραζιλία το Μουντιάλ.

Θα δώσω και τη ζωή μου. Προετοιμάζομαι τόσο πολύ γι' αυτό επειδή είναι μοναδική στιγμή. Έχω παίξει ήδη σε δύο Μουντιάλ. Ξέρω τη διαδικασία. Γνωρίζω ότι τα πάντα γίνονται πολύ γρήγορα και αν δεν δώσει το 100%, η ευκαιρία χάθηκε. Δεν θέλω να αφήσω αυτή την ευκαιρία να γλιστρήσει από τα χέρια μας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.