Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Roland Garros: Απολαυστικός Τσιτσιπάς διέλυσε τον Ίμερ και πέρασε στους «16» (video)

Roland Garros: Απολαυστικός Τσιτσιπάς διέλυσε τον Ίμερ και πέρασε στους «16» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/5/2022 19:25
Καμία διάθεση για αστεία δεν είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Μίκαελ Ίμερ για τον τρίτο γύρο του Roland Garros και τον νίκησε πανεύκολα με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-1), παίρνοντας σε 92 λεπτά το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο και τους «16» του Γαλλικού Όπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε την καλύτερή φετινή του εμφάνιση στο Παρίσι και παρά την κόπωση που «κουβαλούσε» από τις πολλές ώρες που σπατάλησε στο κορτ, στους δύο προηγούμενους γύρους, έδειξε την ανωτερότητά του κι έφτασε σε μία πολύ εύκολη επικράτηση, κυριαρχώντας απόλυτα και χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή απειλή από τον αντίπαλό του.

Στον επόμενο γύρο ο 23χρονος τενίστας θα βρει απέναντί του το νικητή του ζευγαριού του Δανού Χόλγκερ Ρούνε και του Γάλλου Ούγκο Γκαστόν, με τους δυο τους να παίζουν το βράδυ του Σαββάτου (28/5). Φυσικά ο Τσιτσιπάς θα είναι το μεγάλο φαβορί και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δανός είναι νούμερο 40 στην παγκόσμια κατάταξη και ο Γάλλος νούμερο 74.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Τσιτσιπάς στο πρώτο σετ έμεινε πίσω στο σκορ με 2-1, αλλά στη συνέχεια πάτησε... γκάζι και «εξαφανίστηκε». Πήρε τα επόμενα πέντε γκέιμ κι έφτασε πανεύκολα στο 1-0 με 6-2.

Με... καρμπόν έμοιαζε και το δεύτερο κομμάτι του ματς. Ο Ίμερ κράτησε το σερβίς του στα δύο πρώτα γκέιμ αλλά όταν ο Στέφανος βρήκε ρυθμό, πήρε ξανά πέντε διαδοχικά γκέιμ κι επικράτησε ξανά με 6-2.

Πλέον «το νερό είχε μπει στο αυλάκι» και το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ο Έλληνας πρωταθλητής, ήταν να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που είχε αποκτήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτήν την φορά δεν επέτρεψε στο Σουηδό αντίπαλό του να πάρει ούτε γκέιμ στην αρχή του σετ και προηγήθηκε γρήγορα με 4-0.

Δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω και νίκησε πανεύκολα με 6-1, περνώντας με άνεση στον τέταρτο γύρο του Roland Garros, καθώς χρειάστηκε μόλις 92 λεπτά.

Δείτε videos:






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.