Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο τελικός του Europa League με 0% γκανιότα* και novi specials

Ο τελικός του Europa League με 0% γκανιότα* και novi specials

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2022 13:23
Έφτασε η ώρα για ένα από τα highlights της φετινής σεζόν! Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ρέιντζερς διεκδικούν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης το τρόπαιο του Europa League (22:00).

Κρίνοντας από τη φετινή πορεία τους στη διοργάνωση, οι δύο ομάδες προϊδεάζουν για ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι αμφότερες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας τους.Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης έφτασαν στον τελικό αήττητοι και φιλοδοξούν, μετά την κατάκτηση Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1980, να (ξανα) γράψουν ιστορία με χρυσά γράμματα.

Οι ποδοσφαιριστές του Όλιβερ Γκλάσνερ στη νοκ-άουτ φάση πλήγωσαν προς έκπληξη αρκετών τις Μπέτις, Μπαρτσελόνα και «σφράγισαν» την επιστροφή τους σε ευρωπαϊκό τελικό με δύο νίκες κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Οι Ράφαελ Μπορέ και Φίλιπ Κόστιτς έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα στην επίθεση κι έχουν συμμετοχή στα 12 από τα 20 γκολ που έχει σκοράρει η Άιντραχτ στο Europa League.

Πάντως, η πορεία της στη διοργάνωση είναι αντιστρόφως ανάλογη με εκείνη στην Bundesliga, όπου τερμάτισε στην 11η θέση. Η Ρέιντζερς απέδειξε ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και μετά τον χαμένο τελικό του 2008, μοιάζει αποφασισμένη να πανηγυρίσει ευρωπαϊκή κούπα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ρέιντζερς 1:2.40 X:3.60 2:3.25


Οι Σκωτσέζοι, υπό τις οδηγίες του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, πέτυχαν μεγάλες προκρίσεις με ανατροπές στη νοκ-άουτ φάση. Παράλληλα, έγιναν κι ο εφιάλτης των γερμανικών ομάδων. Συγκεκριμένα, στους «32» απέκλεισαν την Ντόρτμουντ και στα ημιτελικά πλήγωσαν τη Λειψία, αποδεικνύοντας ότι δεν τους φοβίζουν τα φαβορί.

Ιθύνων νους των «Gers» είναι ο αρχηγός τους Τζέιμς Ταβερνιέρ. Ο 30χρονος δεξιός μπακ με 7 γκολ και 2 ασίστ σε 13 ματς είναι πρώτος σκόρερ στο Europa League κι έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της επιστροφής της ομάδας στους ευρωπαϊκούς τίτλους μετά από 50 χρόνια!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολλανδού τεχνικού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Premiership της Σκωτίας στη 2η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σέλτικ. Να σημειωθεί ότι μετά τον τελικό του Europa League, το προσεχές Σάββατο (21/5), θα διεκδικήσουν και το εγχώριο Κύπελλο, απέναντι στη Χαρτς.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Ο τελικός του Europa League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.