Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στο Europa League!

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στο Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2022 00:04
Η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο, θα βρει κάτοχο απόψε! Στο «Estadio Ramón Sánchez Pizjuán», Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa League. Σέντρα στην Ανδαλουσία στις 22:00.

bwin- Final 4 Predictor με 50.000€ μετρητά*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι ευρωπαϊκοί τελικοί επέστρεψαν στη Σεβίλλη

Μετά το 1986 και το 2003, οι ευρωπαϊκοί τελικοί επέστρεψαν στη Σεβίλλη. Το 1986 η Στεάουα Βουκουρεστίου επικράτησε της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης! Στις 21 Μαΐου του 2003, η Πόρτο νίκησε 3-2 τη Σέλτικ, στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Απόψε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ρέιντζερς θα διεκδικήσουν την κούπα του Europa League, στον πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό της σεζόν, καθώς έπονται αυτός του Europa Conference League στα Τίρανα και φυσικά του Champions League, στο Παρίσι που θα ρίξει και την αυλαία στην αγωνιστική περίοδο!

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΈτσι έφτασαν στον τελικό

Χωρίς αμφιβολία Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς αποτελούν δύο από τις… εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης που «περπάτησαν» μέχρι το τέλος του δρόμου. Οι Γερμανοί προκρίθηκαν από τους ομίλους της διοργάνωσης αήττητοι και συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Highlight της ομάδας Όλιβερ Γκλάσνερ ήταν ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα και φυσικά το ταξίδι χιλιάδων οπαδών των «αετών» στο «Camp Nou», μετατρέποντας την έδρα των Καταλανών στο… σπίτι τους! Η Ρέιντζερς απέκλεισε στα ημιτελικά τη Λειψία και ολοκλήρωσε την «μαγική» πορεία που ξεκίνησε τον Αύγουστο και τα προκριματικά.

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στο Europa League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ |

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


bwin