Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τελικός Europa με Stoiximan Master και Ταβερνιέ στο 2.85

Τελικός Europa με Stoiximan Master και Ταβερνιέ στο 2.85

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2022 13:20
Ραντεβού με την ιστορία απόψε για Άιντραχτ και Ρέιντζερς. Ανάλυση προγνωστικά και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Η ώρα της τελικής μάχης στο UEFA Europa League, έφτασε. Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς συγκρούονται στον τελικό της διοργάνωσης, ένα ζευγάρι που ελάχιστοι -αν όχι κανείς- μπορούσε να προβλέψει ότι μπορεί να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και μόλις μια νίκη μακριά από το τρόπαιο.

Ένας τελικός που έρχεται απόψε στις 22:00 με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!Εξαιρετική η πορεία της γερμανικής ομάδας. Η εικόνα της στην φετινή Bundesliga σε καμία περίπτωση δεν προμήνυε μια τέτοια ευρωπαϊκή πορεία. Κι όμως οι παίκτες του Γκλάσνερ έμοιαζαν περισσότερο απελευθερωμένοι στο Europa League και πέτυχαν μια σειρά προκρίσεων όπου κουβαλούσαν την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Πρώτα η Μπέτις, μετά η... Μπαρτσελόνα και στα ημιτελικά η Γουέστ Χαμ, ήπιαν όλες το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως η Άιντραχτ δεν έχασε σε κανένα από τα έξι συνολικά παιχνίδια νοκ άουτ που έδωσε!

Το ίδιο εντυπωσιακή είναι και η παρουσία της Ρέιντζερς στον τελικό. Μια ομάδα ιστορική, με ξεχωριστή δυναμική, αλλά σίγουρα όχι το ρόστερ ή τη 'βοήθεια' του πρωταθλήματος για να διεκδικεί το τρόπαιο του Europa League. Ή τουλάχιστον αυτό έβγαζε η θεωρία, καθώς στο χορτάρι οι Τζερς είχαν άλλα σχέδια. Το έμαθε πρώτη η Ντόρτμουντ και μετά ήρθε η σειρά των Ερυθρού Αστέρα, Μπράγκα και Λειψίας στα ημιτελικά!

H Άιντραχτ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χίντερεγκερ στον τελικό, απουσία που κρίνεται σημαντική στα μετόπισθεν. Εκτός μάχης και οι Ράμαϊ, Λίντστρομ, Ντα Κόστα. Απουσίες μετράει και η Ρέιντζερς, με τους Χελάντερ, Μορέλος και Χάτζι νοκ άουτ, ενώ ο Ρούφι δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Να σκοράρει ή Να δώσει ασίστ: Τζ. Ταβερνιέ στο 2.85 από 2.10

Η γερμανική ομάδα διακρίνεται για το επιθετικό της ένστικτο, παίζει σε πολύ υψηλή ένταση, φορτώνει παιχνίδι από τα άκρα και δεν φοβάται να ρισκάρει. Σίγουρα ο τελικός είναι μια διαφορετική υπόθεση, όμως ο Γκλάσνερ δύσκολα θα προχωρήσει σε ακραίες αλλαγές τακτικής.

Στον αντίποδα, ο Φαν Μπρόνκχορστ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που συνδυάζει την ολλανδική νοοτροπία και την σκωτσέζικη σκληράδα στο χορτάρι. Δεν φοβάται να πάρει μπάλα και πρωτοβουλία η Ρέιντζερς, παίζοντας για να σκοράρει και όχι να μην δεχτεί γκολ.

Μπορέ (11 γκολ, 8 ασίστ), Κόστιτς (7 γκολ, 14 ασίστ) και Κάμαντα (9 γκολ, 4 ασίστ) για την Άιντραχτ, οι Ταβερνιέ (18 γκολ, 17 ασίστ), Ρούφι (16 γκολ, 2 ασίστ) και Ράιν Κεντ (3 γκολ, 19 ασίστ) για τη Ρέιντζερς, είναι οι βασικοί άξονες δημιουργίας και σκορ των δύο ομάδων, οι παίκτες αυτοί που ενδεχομένως να κρίνουν τον τελικό. Με βάσει τη φιλοσοφία των ομάδων, δύσκολα θα δούμε έναν τυπικό ευρωπαϊκό τελικό με σκοπιμότητα και προσήλωση στην τακτική.

Τόσο η Άιντραχτ, όσο και η Ρέιντζερς δεν θα επιλέξουν να πάνε κόντρα στη φύση τους σε ματς που κρίνει τρόπαιο και στο 'Ramon Sanchez Pizjuan' συγκεντρώνονται όλες οι προϋποθέσεις για ένα βράδυ με θέαμα και αγωνία ως το φινάλε. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες & να βρει δίχτυα ο Μπορέ, σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Πολύ παιχνίδι θα περάσει από τα πόδια των Κόστιτς και Ταβερνιέ, που είναι μακράν οι κορυφαίοι δημιουργοί που θα πατήσουν χορτάρι στον τελικό, ενώ παρουσιάζουν ιδιαίτερη έφεση στα χτυπήματα με τη μπάλα στημένη. Να σκοράρει ο Κόστιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε απόδοση 25.00 στη Stoiximan, στο 4.00 να δώσει ασίστ στο 90λεπτο του 'Ramon Sanchez Pizjuan' ο Ταβερνιέ.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.