Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Build A Bet* στο Europa League!

Sportingbet: Build A Bet* στο Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2022 00:04
Η Σεβίλλη υποδέχεται απόψε τις δύο κορυφαίες ομάδες του Europa League! Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς θα διεκδικήσουν απόψε με φόντο την μαγευτική Ανδαλουσία, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της σεζόν.Tα φώτα στη Σεβίλλη!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa League στον αποψινό τελικό στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» που θα φιλοξενηθεί στη Σεβίλλη. Γερμανοί και Σκωτσέζοι έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να γράψουν ιστορία καθώς μετά από 11 χρόνια το Κύπελλο δεν θα καταλήξει σε κάποια ομάδα από την Ισπανία ή την Αγγλία! Αξιοσημείωτη η πορεία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έως τον τελικό του θεσμού. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ τερμάτισε αήττητη στον 4 ο όμιλο έχοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Μπέτις, αλλά τα κατάφερε και έκανε σπουδαία «υπέρβαση» στα προημιτελικά με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Στα ημιτελικά και έχοντας την ψυχολογία στα ύψη απέκλεισε τη Γουέστ Χαμ και πλέον ονειρεύεται να φτάσει στην κατάκτηση του Europa League και να γίνει η πρώτη γερμανική ομάδα που κατακτά το τρόπαιο από το μακρινό 1996!

Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! |21+

«Δήμιος» απέναντι στους Γερμανούς!

Από την άλλη, η Ρέιντζερς τερμάτισε στη 2 η θέση στον 1 ο όμιλο του θεσμού πίσω από τη Λυών, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. H ομάδα του Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, έκανε την «έκπληξη» και απέκλεισε στη φάση των «32» τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με μια νίκη και μια ισοπαλία (6-4 συνολικό σκορ), ξεπέρασε τα εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα στους «16», της Μπράγκα στη φάση των «8», με τη Λειψία να προστίθεται στην ευρωπαϊκή της λίστα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μοναδική φορά στην ιστορία της που έφτασε στον τελικό του θεσμού ήταν το 2008, ωστόσο, ηττήθηκε από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 2-0, στο «Ολντ Τράφορντ»!

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις