Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ζέσταμα» με «τεσσάρα» πριν την Παρί

Σούπερ Λιγκ: «Ζέσταμα» με «τεσσάρα» πριν την Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2013 21:53
Χωρίς να φορτσάρει, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 4-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία. Μανωλάς, Κάμπελ, Σάμαρης και Σαβιόλα τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Ίγκορ (42’).

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να βρίσκονταν εκτός αποστολής, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τέσσερα γκολ, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει τη νίκη με 4-1 στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολευόντουσαν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους στην εστία του Κουτσόπουλου με αποτέλεσμα τη λύση να δώσει ο Μανωλάς με κεφαλιά έπειτα από στημένη φάση στο 25ο λεπτό.

Ωστόσο, ο Πανθρακικός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ύστερα από κόντρα, ο Ίγκορ έγινε αποδέκτης της μπάλας και έκανε το 1-1 στο 42’.

Στην επανάληψη ο Μίτσελ έριξε στο παιχνίδι τον Κάμπελ αντί του μέτριου Τσόρι και ο Ολυμπιακός απέκτησε περισσότερη ταχύτητα και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο παιχνίδι του.

Σούπερ Λιγκ: «Ζέσταμα» με «τεσσάρα» πριν την Παρί
Μάλιστα στο 53’ ο Κοσταρικανός αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή όταν έπειτα από τραγικό λάθος του Κουτσόπουλου, ο άσος του Ολυμπιακού έπιασε την κεφαλιά, η οποία πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Πέντε λεπτά μετά ο Σάμαρης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ «σφράγισε» τη νίκη των φιλοξενούμενων, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο 4ο γκολ της ομάδας του, με τον Σαβιόλα να «τσιμπάει» τη μπάλα και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Έτσι, ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο σερί του και πλέον ετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Να σημειωθεί πως ο Μιγκέλ Τόρες πραγματοποίησε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα, παίρνοντας τη θέση του Μανωλά στο 75’.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Ζος, Χρήστου, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (84’ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Κάσες (67’ Ζεκίνια), Τζάνης, Ίγκορ (93’ Ζδράβος).

Ολυμπιακός:Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (75’ Τόρες), Σάμαρης, Εντιγκά, Βάις (62’ Μασάντο), Φουστέρ, Τσόρι (46’ Κάμπελ), Σαβιόλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.