Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Θρίαμβος για Μπάγερν μέσα στο Βεστφάλεν!

Μπουντεσλίγκα: Θρίαμβος για Μπάγερν μέσα στο Βεστφάλεν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2013 21:28
Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ, καθώς οι Βαυαροί επικράτησαν με 3-0 μέσα στο Βεστφάλεν και πλέον βρίσκονται στην κορυφή με +7 από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ, Γκέτσε άνοιξε το σκορ στο 66’, Ρόμπεν (85’) και Μίλερ (87’) τα άλλα γκολ.

Μεγάλη νίκη για τη Μπάγερν, η οποία επικράτησε με 3-0 της Ντόρτμουντ μέσα στη Βεστφαλία και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο, καθώς άφησε την αντίπαλο της 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή (στην δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον η Λεβερκούζεν με -4 ).

Οι δύο ομάδες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Πεπ Γκουαρδιόλα έριξε στο παιχνίδι τον Γκέτσε αντί του Μάντζουκιτς και ο Γερμανός άσος, ο οποίος γνώρισε αποδοκιμασίες, δικαίωσε τον προπονητή του καθώς στο 66’ άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον ίδιο μάλιστα να μην πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Η Ντόρτμουντ έψαξε την ισοφάριση, ωστόσο στο 85’ ο Άριεν Ρόμπεν με φανταστικό τελείωμα από πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε δύο λεπτά μετά ο Μίλερ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Βασικός αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος είχε καλή απόδοση, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Ντόρτμουντ που έχασε σημαντικό έδαφος για τον τίτλο, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα γκολ:






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.