Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο +4 με… υπογραφή Ζιρού η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Στο +4 με… υπογραφή Ζιρού η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2013 19:26
Με δύο τέρματα του Ολιβιέρ Ζιρού, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την φορμαρισμένη Σαουθάμπτον στο Λονδίνο και άνοιξε στο +4 τη διαφορά της από την κορυφή.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για την Άρσεναλ, καθώς με δύο δικά του γκολ, επέτρεψε στους «κανονιέρηδες» να κερδίσουν με 2-0 τη Σαουθάμπτον στο «Έμιρειτς» και να ανοίξουν τη διαφορά τους στους 4 βαθμούς από την Λίβερπουλ που ήρθε νωρίτερα ισόπαλη 3-3 με την Έβερτον.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και είχαν δύο δοκάρια με τους Ράμσεϊ και Γουίλσιρ για να ανοίξουν το σκορ.

Ωστόσο, το γκολ ήρθε έπειτα από τραγικό λάθος του Μπόρουτς ο οποίος έκανε τρίπλες μπροστά από την εστία του μέχρι να χάσει την μπάλα από τον Ζιρού ο οποίο άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό.

Η Σαουθάμπτον στη συνέχεια προσπάθησε να απαντήσει, και έχασε καλές στιγμές με τους Λαλάνα και Ροντρίγκιες για να ισοφαρίσει, ωστόσο εν τέλει ένα τράβηγμα του Φοντέ στον Μερτεζάκερ στο 86’ ανάγκασε τον διαιτητή να δώσει πέναλτι για την Άρσεναλ.

Ο Ζιρού δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους, με τον ίδιο να φτάνει τα 7 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν.

Τρίτη σερί νίκη για Νιούκαστλ, σπουδαία διπλά για Σουόνσι και Κρισταλ Πάλας


Πρέμιερ Λιγκ: Στο +4 με… υπογραφή Ζιρού η Άρσεναλ
Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγύρισε η Νιούκαστλ η οποία επικράτησε με 2-1 της Νόριτς και έφτασε τους 20 βαθμούς, πιάνοντας προσωρινά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι «καρακάξες» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Ρεμί, ενώ στο 38’ ο Γκουφράν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Από την άλλη, το μόνο που κατάφερε η Νόριτς ήταν να μειώσει στο 80’ με το Φερ για το τελικό σκορ.

Νίκη πανηγύρισε και η Στόουκ η οποία επικράτησε με 2-0 της Σάντερλαντ, ενώ η Κρίσταλ Πάλας πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 κόντρα στη Χαλ, παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπολασιέ τρία λεπτά νωρίτερα.

«Διπλό» πήρε και η Σουόνσι η οποία με γκολ του Σέλβι στο 80’ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Φούλαμ, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.