Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0: Ο Κρέσπο τον έσωσε από «γκέλα»

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0: Ο Κρέσπο τον έσωσε από «γκέλα»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/2/2022 19:15
Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα 1-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για να δει αν θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας και τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους».

Το γκολ του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στο 57' αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει το «τρίποντο» στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που έφτασε στους 47 βαθμούς. Από την άλλη οι Περιστεριώτες μετά τη νίκη επί της Λαμίας, επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα και παραμένουν προτελευταίοι με συγκομιδή 13 πόντων.

Καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε «άδειος» από τη μεγάλη «μάχη» μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και η εικόνα του στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, δεν ήταν σε καμία περίπτωση ικανοποιητική. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μόνο μία σημαντική στιγμή, με τον Αουγκούστο να σουτάρει λίγο άουτ στο 30'.

Έξι λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν «αγγίξει» το γκολ. Μετά από σέντρα στην περιοχή των «ασπρόμαυρων», ο Ροτάριου πήρε την κεφαλιά και ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και η επανάληψη αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον.

«Καθάρισε» ο Κρέσπο

Η θέληση των γηπεδούχων να πιέσουν απέδωσε καρπούς αρκετά γρήγορα. Στο 57' μετά από σέντρα του Σάστρε, ο προωθημένος Κρέσπο νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εννιά λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς πλησίασαν και σ' ένα δεύτερο τέρμα. Ο Μιτρίτσα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει εντυπωσιακά και να διατηρεί τον Ατρόμητο «ζωντανό».

Στο 79' ο ΠΑΟΚ φάνηκε να «καθαρίζει» την υπόθεση. Μετά από φάση διαρκείας η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Μπίσεσβαρ κι αυτός σκόραρε για το 2-0. Μετά από χρήση VAR όμως το τέρμα του βετεράνου μεσοεπιθετικού ακυρώθηκε για φάουλ στην αρχή της φάσης και παρέμεινε το 1-0.

Το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης είχε αρκετό άγχος για τους γηπεδούχους οι οποίοι αναζητούσαν ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο». Δεν το βρήκαν ποτέ αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τους δημιούργησαν σημαντικούς «πονοκεφάλους» και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΑΟΚ: (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Mιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (81' Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Αουγκούστο (67' Σοάρες), Μουργκ (59' Ζίβκοβιτς), Mιτρίτσα (81' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (81' Σβαμπ), Άκπομ.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Νταβιώτης (67' Βασιλαντωνόπουλος), Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Ντένιτς (71' Ναμπί), Σάλομον (67' Έρλινγκμαρκ), Χαρίσης, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς (82' Μπεντινέλι), Κλωναρίδης (67' Άλιμπεκ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.