Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Αυτοκτόνησε» η Σάκκαρη κι έχασε τον τίτλο μέσα από τα χέρια της (videos)

«Αυτοκτόνησε» η Σάκκαρη κι έχασε τον τίτλο μέσα από τα χέρια της (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/2/2022 18:51
Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε «αγκαλιά» με τον τίτλο στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο κατέρρευσε και ηττήθηκε 1-2 (7-6, 6-7, 5-7) από την Ανέτ Κόνταβεϊτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία.

Πριν τον τελικό δεν αποτελούσε το φαβορί για τη νίκη, με βάση την εικόνα του τελικού όμως όλα έδειχναν ότι θα τα κατάφερνε.

Κι αυτό διότι στο τρίτο και καθοριστικό σετ είχε προβάδισμα 5-2 και χρειαζόταν απλώς ένα γκέιμ για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Η κατάρρευσή της όμως ήταν κομβική και χάνοντας πέντε σετ στη σειρά, είδε την Εσθονή αντίπαλό της να κερδίζει 7-5 το τελευταίο σετ και να της στερεί το τρόπαιο.

Στο πρώτο σετ πάντως ακριβώς το ίδιο είχε καταφέρει η Σάκκαρη οποία βρέθηκε να χάνει 5-2 αλλά αντέδρασε εμφατικά κι επικράτησε 7-5 για το 1-0.



Μεγάλη «μάχη» έγινε και στο δεύτερο κομμάτι του τελικού το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πιο συγκεκριμένα στο τάι μπρέικ, με την Εσθονή να «λυγίζει» τη Σάκκαρη και να μένει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.



Το τελευταίο σετ έμοιαζε να ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία έκανε επίδειξη δύναμης και προηγήθηκε 5-2.

Σε αυτό το σημείο όμως έχασε εντελώς τη συγκέντρωσή της και δεν μπόρεσε να κλείσει το ματς. η Κόνταβεϊτ το εκμεταλλεύτηκε κι ανέτρεψε την κατάσταση παίρνοντας εκείνη πέντε σερί σετ και μαζί μία ανέλπιστη νίκη και τον τίτλο στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.



Με αυτόν τον ψυχοφθόρο τρόπο η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κατακτήσει το δεύτερο τίτλο της καριέρας της, με την Κόνταβεϊτ να φτάνει στον δικό της έκτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.