Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν μπόρεσε ο Τσιτσιπάς κόντρα στον ανώτερο Αλιασίμ (videos)

Δεν μπόρεσε ο Τσιτσιπάς κόντρα στον ανώτερο Αλιασίμ (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/2/2022 18:09
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ στον τελικό του τουρνουά του Ρότερνταμ και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 (4-6, 2-6), χάνοντας την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο 500άρι τουρνουά της καριέρας του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Έλληνας πρωταθλητής έχει φτάσει οκτώ φορές σε τελικό διοργάνωσης ATP 500 κι έχει υποστεί ισάριθμες ήττες.

Την ίδια στιγμή ο Αλιασίμ κατέκτησε το πρώτο του τουρνουά μετά από επτά δικούς του χαμένους τελικούς!

Από το ξεκίνημα του τελικού φάνηκε ότι ο Καναδός βρισκόταν σε καλύτερη μέρα και ήταν πιο έτοιμος από τον Τσιτσιπά για τη συγκεκριμένη «μάχη».

Μόλις στο πρώτο γκέιμ του τελικού ο Αλιασίμ «έσπασε» το σερβίς του Έλληνα τενίστα και τελικά πήρε το πρώτο σετ με 6-4 σε μόλις 40 λεπτά.



Σε «περίπατο» εξελίχθηκε το δεύτερο κομμάτι του αγώνα που αποδείχθηκε ότι ήταν και το τελευταίο.



Η αναμενόμενη αντίδραση του Τσιτσιπά δεν υπήρξε ποτέ και το τελικό 6-2 μαρτυρά τα πάντα, με τον Αλιασίμ να κυριαρχεί και να πετυχαίνει δύο «μπρέικ», την ώρα που ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής δεν κατόρθωσε να φτάσει ούτε καν σε μπρέικ πόιντ.



Πλέον οι δύο τενίστες θα στραφούν στις προσεχείς υποχρεώσεις τους με τον Τσιτσιπά να κρατάει την καλή του παρουσία μέχρι τον τελικό όπου ήταν σαν να μην εμφανίστηκε και τον Αλιασίμ να έχει κατακτήσει το πρώτο τουρνουά της καριέρας του.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του τελικού:



Δείτε τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.