Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Ντόρτμουντ, ξέφυγε η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Ντόρτμουντ, ξέφυγε η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2013 20:10
Η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ με αποτέλεσμα η Μπάγερν να ξεφύγει με 4 βαθμούς στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα μετά τη νίκη της με 3-0 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Νίκες για Λεβερκούζεν, Σάλκε και Χέρτα.

Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-0), η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ στην «Φόλκσβαγκεν Αρένα» και έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρκο Ρόις, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και έφεραν… τούμπα το ματς, αρχικά με τον Ροντρίγκιες στο 56’, ενώ στο 69’ με τρομερό σούτ του Όλιτς πήραν το προβάδισμα με 2-1.

Ο Ρόις με νέα εκτέλεση φάουλ στο 71’ σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά οι ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα.

Νίκη και +4 για Μπάγερν, ξανά δεύτερη η Λεβερκούζεν


Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Ντόρτμουντ, ξέφυγε η Μπάγερν
Το «δώρο» της Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν η οποία κέρδισε εύκολα με 3-0 την Άουγκσμπουργκ και ξέφυγε με 4 βαθμούς διαφορά στην κορυφή.

Οι Βαυαροί επικράτησαν χάρη στα τέρματα των Μπόατεγκ (4’), Ριμπερί (42’) και Μίλερ (90+5’ πεν) και έσπασαν ρεκόρ καθώς έμειναν αήττητοι 37 σερί ματς στην Μπουντεσλίγκα!

Από την άλλη, τη γκέλα της Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε και η Λεβερκούζεν η οποία επικράτησε με 5-3 του Αμβούργου, με τον Νοτιοκορεάτη Σον να πετυχαίνει χατ-τρικ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Ντόρτμουντ, ξέφυγε η Μπάγερν
Έτσι, οι «ασπιρίνες» «σκαρφάλωσαν» ξανά στην 2η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τους Βεστφαλούς στους 28 βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σάλκε αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη Βέρντερ στην έδρα της, γύρισε το σκορ και πήρε τη νίκη με 3-1, χάρη στα τέρματα των Μπόατεγκ (64’, 85’) και Φαρφάν (90+1’).

Νίκη και για τη Χέρτα η οποία πήρε «διπλό» με 3-2 στην έδρα της Χοφενχάιμ χάρη στο γκολ του Ράμος στο 84’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.