Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Τεσσάρα» η Λίβερπουλ, γλίτωσε την ήττα στο 90+6’ η Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: «Τεσσάρα» η Λίβερπουλ, γλίτωσε την ήττα στο 90+6’ η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2013 19:05
Επιστροφή στις νίκες για τη Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 4-0 της Φούλαμ στο «Άνφιλντ» και μείωσε –προσωρινά- στους δύο τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Γλίτωσε την ήττα στο 90+6'η Τσἐλσι, 2-2 με Γουέστ Μπρομ χάρη σε πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή.

Μετά την ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ, η Λίβερπουλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Φούλαμ στο «Άνφιλντ» και μείωσε προσωρινά στους δύο τη διαφορά της από την κορυφή.

Οι «κόκκινοι» «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, ανοίγοντας το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Αμορεμπιέτα στο 23’, ενώ τρία λεπτά μετά ο Σκρτέλ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 36’ ο Σουάρες «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους κάνοντας το 3-0, ενώ ο ίδιος στο 54’ με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Γλίτωσε την ήττα στο 90+6’ η Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: «Τεσσάρα» η Λίβερπουλ, γλίτωσε την ήττα στο 90+6’ η Τσέλσι!
Η Τσέλσι γλίτωσε την 2η σερί ήττα της στο 90+6’ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι (ανύπαρκτο) του Αζάρ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ»!

Όλα έδειχναν πως η Τσέλσι θα άφηνε πίσω της την ήττα από την Νιούκαστλ (2-0) όταν ο Ετό άνοιξε το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για τους «μπλε».

Παρόλα αυτά η Γουέστ Μπρομ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι καθώς στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το σκορ μέσα σε εφτά λεπτά χάρη στα τέρματα των Λονγκ (61’) και Σεσενιό (68’).

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Τσέλσι «εγκαταστάθηκε» στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση παρά τις ευκαιρίες των Μάτα και Γουίλιαν.

Εν τέλει τη λύση έδωσε ο… διαιτητής ο οποίος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στο 90+6’ (βουτιά του Ραμίρες) το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Αζάρ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

«Τεσσάρα» η Σαουθάμπτον, «γκέλα» για Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: «Τεσσάρα» η Λίβερπουλ, γλίτωσε την ήττα στο 90+6’ η Τσέλσι!
Στην 3η θέση της βαθμολογίας πέρασε η Σαουθάμπτον η οποία επικράτησε με 4-1 της Χαλ στο «Σεντ Μέρις» και συνεχίζει να εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα.

Οι «άγιοι» πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων ως το 37’ χάρη στα γκολ των Σνάιντερλιν (16’), Λάμπερτ (30’ πεν) και Λαλάνα (37’), και παρότι ο Σαγκμπό μείωσε στο 55’ για τη Χαλ, οι γηπεδούχοι πήραν τελικά τη νίκη, με τον Ντέιβις να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 88’.

Από την άλλη, στο 0-0 στην έδρα της ουραγού Κρίσταλ Πάλας έμεινε η Έβερτον, μένοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες.

Τέλος, η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-0 της Κάρντιφ στο «Βίλα Παρκ» χάρη στα γκολ των Μπακούνα (76’) και Κόζακ (84’).

Τα αποτελέσματα:


Σάββατο

Άστον Βίλα – Κάρντιφ 2-0

Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ 2-2

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 0-0

Λίβερπουλ – Φούλαμ 4-0

Σαουθάμπτον – Χαλ 4-1

Νόριτς – Γουέστ Μπρομ (19:30)

Κυριακή

Τότεναμ - Νιούκαστλ (14:00)

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι (15:05)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ (18:10)

Σουόνσι - Στόουκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.