Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έγραψε ιστορία ο Μαρσέλο Λίπι!

Έγραψε ιστορία ο Μαρσέλο Λίπι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2013 17:59
Έγραψε ιστορία ο Μαρσέλο Λίπι, καθώς ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε την Γκουαντζού στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και έγινε αυτόματα ο μοναδικός προπονητής που έχει σηκώσει Παγκόσμιο Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ Ευρώπης και Ασίας.

Ακόμα ένας τίτλος για τον Μαρσέλο Λίπι, καθώς μετά το Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε με την Γιουβέντους το 1996 και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ιταλίας το 2006, ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε την Κινέζικη Γκουαντζού στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, γράφοντας έτσι ιστορία.

Η ομάδα του 65χρονου προπονητή έμεινε στο 1-1 με την Σεούλ, όμως το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε λήξει ισόπαλο, με σκορ 2-2, με αποτέλεσμα η Γκουαντζού να στεφθεί πρωταθλήτρια της ασιατικής Ηπείρου χάρη στα εκτός έδρας γκολ.

Παράλληλα, η Κινέζικη ομάδα έκλεισε θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται το Δεκέμβριο στο Μαρόκο και μάλιστα θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν στα ημιτελικά, εφόσον βέβαια ξεπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Αφρικής (Αλ Αχλί ή Ορλάντο Πάϊρετς) στους «8» του θεσμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.