Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη πρόκρισης για Μπαρτσελόνα, «ανάσα» για Άγιαξ (8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη πρόκρισης για Μπαρτσελόνα, «ανάσα» για Άγιαξ (8ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2013 00:27
Στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 3-1 της Μίλαν στο «Καμπ Νου» με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ, επιστρέφοντας έτσι στο σκοράρισμα μετά από τέσσερα παιχνίδια. Νίκη-«ανάσα» για Άγιαξ, 1-0 την Σέλτικ.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος κόντρα στη Μίλαν, ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30’ χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Νειμάρ σε μονομαχία του με τον Αμπάτε στην περιοχή.

Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 1-0, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Μπουσκέτς με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτυρούνται έντονα στον διαιτητή για οφσάιντ.

Παρόλα αυτά το αυτογκόλ του Πικέ στο φινάλε του πρώτου μέρους έπειτα από σέντρα του Κακά, έδωσε ελπίδες στους «ροσονέρι» για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα πίεσε ασφυχτικά για ένα τρίτο γκολ, και μετά τις μεγάλες ευκαιρίες των Σάντσες και Νειμάρ, ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 83’, φτάνοντας τα 8 γκολ κόντρα στη Μίλαν (ρεκόρ) και παράλληλα «κλείδωσε» την πρόκριση της ομάδας του για τους «16» του θεσμού.

Νίκη-«ανάσα» για Άγιαξ


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη πρόκρισης για Μπαρτσελόνα, «ανάσα» για Άγιαξ (8ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Άγιαξ πήρε την πρώτη του νίκη στον όμιλο, επικρατώντας με 1-0 της Σέλτικ στην Ολλανδία και μπήκε έτσι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο «Αίαντας» ήταν πιο απειλητικός στο ματς και στο 51’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Σένε ο οποίος σκόραρε με πλασέ έπειτα από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια των Ολλανδών.

Στη συνέχεια η Σέλτικ, με τον Γιώργο Σαμαρά να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά, δεν κατάφερε να απαντήσει, με τους γηπεδούχους μάλιστα να είχαν και δοκάρι με τον Ντένβσιλ στο φινάλε για να πάρουν τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

Έτσι, ο Άγιαξ έφτασε τους 4 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 4η Σέλτικ και έναν λιγότερο από την 2η Μίλαν.

Η βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 10 (9-2)

Μίλαν 5 (5-5)

Άγιαξ 4 (3-7)

Σέλτικ 3 (2-5)

Η επόμενη αγωνιστική (26/11)

Άγιαξ-Μπαρτσελόνα

Σέλτικ-Μίλαν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.