Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία η Γιουνάιτεντ, μοιρασιά στο Ντόνετσκ (1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία η Γιουνάιτεντ, μοιρασιά στο Ντόνετσκ (1ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2013 01:38
Την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση για τους «16» του θεσμού έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία έμεινε ισόπαλη 0-0 στο «Ανοέτα» της Σοσιεδάδ, με τον Φαν Πέρσι να χάνει πέναλτι στο 70’. Ισοπαλία δίχως σκορ και στο Σαχτάρ- Λεβερκούζεν.

Τα πάντα ανοιχτά έμειναν στον 1ο όμιλο, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία να πάρει από τώρα την πρόκριση, καθώς έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα».

Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουν με τη νίκη, καθώς στο 65’ ο Φαν Πέρσι σημάδεψε το δοκάρι των Ισπανών, ενώ στο 70’ ο ίδιος έχασε πέναλτι για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του!

Εν τέλει το 0-0 έμεινε ως το φινάλε, με τον Φελαϊνί να αποβάλλεται στο 90’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι, οι πρωταθλητές Αγγλίας έφτασαν τους 8 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Λεβερκούζεν την οποία αντιμετωπίζει στη Γερμανία την επόμενη αγωνιστική.

Μοιρασιά στο Ντόνετσκ


Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία η Γιουνάιτεντ, μοιρασιά στο Ντόνετσκ (1ος όμιλος)
Ισόπαλες 0-0 αναδείχθηκαν Σαχτάρ και Λεβερκούζεν στο Ντόνετσκ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παραμείνουν ζωντανές στο «κυνήγι» της πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο παρά τις πολλές ευκαιρίες και το δοκάρι με τον Ρακίτσκι, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Με την ίδια δυναμική ξεκίνησαν και στην επανάληψη, ωστόσο οι «ασπιρίνες» κράτησαν το μηδέν και στη συνέχεια βγήκαν στην αντεπίθεση, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πιατόφ, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το φινάλε του αγώνα.

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8

Λεβερκούζεν 7

Σαχτάρ Ντόνετσκ 5

Ρεάλ Σοσιεδάδ 1

Επόμενη αγωνιστική (27/11)

Λεβερκούζεν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Σοσιεδάδ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.