Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τετραπλασιάστηκε το πρόστιμο του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο!

Τετραπλασιάστηκε το πρόστιμο του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2013 19:31
Πρόστιμο ύψους 6.500 ευρώ αντί των 1.700 ευρώ που του είχε αρχικά επιβληθεί, θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των οπαδών του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Κύπελλο, έπειτα από τη παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Πρόστιμο ύψους σχεδόν τετραπλάσιου από αυτού που αρχικά του είχε επιβληθεί θα πληρώσει τελικά ο Παναθηναϊκός έπειτα από την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε επιβάλλει πρόστιμο 1.700 ευρώ στους «πράσινους», ωστόσο μετά την έφεση που άσκησε ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, η ποινή ορίστηκε στα 6.500 ευρώ!

Να σημειωθεί πως αύριο η «πράσινη» ΠΑΕ θα απολογηθεί στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση:


«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 260/17-10-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την εγκαλούμενη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την α' πράξη χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ και για την β' κατ' εξακολούθηση πράξη χρηματική ποινή έξι (6.000) χιλιάδων ευρώ και κατά συγχώνευση χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων (6.500) ευρώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.