Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Τσέλσι, σοκ στο 90+1’ για Στεάουα (5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Τσέλσι, σοκ στο 90+1’ για Στεάουα (5ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2013 23:52
Με δύο γκολ του Ετό και ένα του Μπα, η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 της Σάλκε στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και πήρε προβάδισμα για την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο, φτάνοντας τους 9 βαθμούς. Σοκ στις καθυστερήσεις για Στεάουα, με τη γηπεδούχο Βασιλεία να ισοφαρίζει στο 90+1’ σε 1-1.

Η Τσέλσι παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Νιούκαστλ και έδειχνε να μην πατάει καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, με την Σάλκε να σπαταλάει δύο καλές ευκαιρίες με τους Ντράξλερ και Σαλάι για να πάρει νωρίς το προβάδισμα στο ματς.

Ωστόσο όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση και στο 31’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με… χορηγία του Χίλντεμπραντ. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της Σάλκε προσπάθησε να διώξει τη μπάλα από την περιοχή του, με τον Ετό να βάζει την κόντρα και να τη στέλνει στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη, οι «μπλε» ανέβασαν ρυθμό και «καθάρισαν» την νίκη, με τον Ετό να κάνει το 2-0 στο 54’ έπειτα από λάθος του Μπόατεγκ στη μεσαία γραμμή, ενώ στο 83’ ο Ετό με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σοκ στις καθυστερήσεις για Στεάουα


Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Τσέλσι, σοκ στο 90+1’ για Στεάουα (5ος όμιλος)
Η Στεάουα κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης μέχρι το 90’ κόντρα στην γηπεδούχο Βασιλεία, ωστόσο οι Ελβετοί με γκολ του Σίο στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν σε 1-1 και έφτασαν τους 5 βαθμούς στον όμιλο.

Η ουραγός Στεάουα ήθελε τη νίκη στην έδρα της Βασιλείας για να μπει στο κυνήγι της πρόκρισης και στο 17’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Πιοβακάρι.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Ζόμερ να κρατάει όρθια τη Βασιλεία.

Στην επανάληψη η Βασιλεία δεν μπορούσε να απαντήσει, ωστόσο στις καθυστερήσεις του ματς, ο Σίο με γκολ στο 90+1’ ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες του «Σανκτ Γιακομπ Παρκ».

Βαθμολογία:

1. Τσέλσι 9 (11-2)

2. Σάλκε 6 (4-6)

3. Βασιλεία 5 (4-4)

4. Στεάουα 2 (2-9)

Η επόμενη αγωνιστική:

Βασιλεία – Τσέλσι

Στεάουα – Σάλκε

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.