Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Την Πέμπτη η απολογία του Παναθηναϊκού

Την Πέμπτη η απολογία του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2013 19:37
Σε απολογία για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κλήθηκε την προσεχή Πέμπτη (13:00) από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κίνδυνος για τιμωρία της έδρας, σε απολογία και ο ΠΑΟΚ.

Την προσεχή Πέμπτη (13.00) θα απολογηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με τιμωρία της έδρας εξ αιτίας της πτώσης φωτοβολίδων (μία εξ αυτών βρήκε και τον διαιτητή), ενώ στο φύλλο αγώνα σημειώθηκαν και οι δύο μικρές διακοπές που υπήρξαν στην αναμέτρηση όπως και το κάψιμο πανό.

Από την πλευρά τους, στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως θα τιμωρηθούν μόνο με χρηματικό πρόστιμο καθώς δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας.

Να σημειωθεί πως σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Κ20 της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς για ανάρμοστη συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:


«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20
-- Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιά (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ν. Κεχαγιά στον αγώνα των ομάδων Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.