Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι  η Σίτι, δύσκολα η Μπάγερν (4ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι η Σίτι, δύσκολα η Μπάγερν (4ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2013 01:16
Εντυπωσιακή ήταν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Μάντσεστερ Σίτι η οποία κέρδισε με 5-2 και θα παλέψει για την πρώτη θέση κόντρα στη Μπάγερν που επικράτησε με 1-0 της Πλζέν στην Τσεχία.

Με τον Αγκουέρο να κάνει την αρχή (2 γκολ) και τον Νεγρέδο να παίρνει τη σκυτάλη, σημειώνοντας χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-2 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εξασφάλισε την πρόκριση της στους «16» του θεσμού.

Οι «πολίτες» άνοιξαν μόλις στο 3ο λεπτό το σκορ με πέναλτι του Αγκουέρο, ενώ ο ίδιος στο 21’ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο Νεγρέδο ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (30’, 51’, 90+2’) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, με την ΤΣΣΚΑ να μειώνει απλώς με δύο τέρματα του Ντούμπια (45+1’, 71’ πεν).

«Καθάρισε ο Μάντζουκιτς


Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι  η Σίτι, δύσκολα η Μπάγερν (4ος όμιλος)
Το 4x4 έκανε η Μπάγερν η οποία επικράτησε με 1-0 της Πλζέν στην Τσεχία και εξασφάλισε την πρόκριση της για τους «16» του θεσμού.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Τσέχους, ωστόσο ακόμα και έτσι πήραν τη νίκη, με τον Μάντζουκιτς να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 56’, «σφραγίζοντας» έτσι την πρόκριση για τους Βαυαρούς.

Η βαθμολογία:

1. Μπάγερν Μονάχου 12

2. Μάντσεστερ Σίτι 9

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

4. Βικτόρια Πλζεν 0

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου (19.00)

Μάντσεστερ Σίτι – Βικτόρια Πλζεν (21.45)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.