Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση!

Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2013 00:01
Με το ένα πόδι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος με κεφαλιά του Μανωλά στο 13’ και τον Ρομπέρτο να κατεβάζει ρολά, πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στο «Καραϊσκάκη» και έφτασε τους 7 βαθμούς στον όμιλο.

Παρά την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού που πέραν του γκολ δεν δημιούργησε άλλη μεγάλη ευκαιρία, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας έναν φανταστικό Ρομπέρτο που έπιανε τα… άπιαστα, πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στους Πορτογάλους, σκορ που τον βάζει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό σε τουλάχιστον 7 κλασσικές ευκαιρίες της Μπενφίκα, η οποία κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον φανταστικό γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς έναντι 4 της Μπενφίκα, και με νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ την τελευταία αγωνιστική στο «Καραϊσκάκη», θα μπορεί να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ (56’ Εντινγκά), Φουστέρ (74’ Μπονγκ), Σαβιόλα (46’ Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου.

Μπενφίκα: Αρτούρ, Λουιζάο, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Σίλβιο, Αμορίμ (78’ Καβαλέιρο), Γκαϊτάν, Μάτιτς, Πέρεζ, Καρντόζο (70’ Λίμα), Μάρκοβιτς (73’ Τζούρισιτς).

Γκέλαρε» η Παρί, πρώτος βαθμός για Άντερλεχτ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση!
Στο άλλο παιχνίδι, η Άντερλεχτ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το απόλυτο στον όμιλο, καθώς παρά την υπεροχή τους βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με την Άντερλεχτ να σκοράρει στο 68’ με τον Ντε Ζεέουβ, ωστόσο ο Ιμπραΐμοβιτς ισοφάρισε στο 71’ για το τελικό σκορ.

Βαθμολογία:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 10

2. Ολυμπιακός 7

3. Μπενφίκα 4

4. Αντερλεχτ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.